Super kočky

Povídka

Vymyslela jsem pro vás knihu.

Kočka a já

Tuto knihu jsem napsala a tak vám jí po koskách budu psát.                                                                  ZačátekKočky jsou jako nindžové.Proto jsem ser rozhodla napsat tuto…

Beruška

Beruška je kočka sousedů.Příběh BeruškyBeruška se narodila u lidí,ale pak jim utekla.Našly jí sousedi a nechali jsi jí.Mi jsme pak stavěli dům ona se nás hrozně bála.Jednu noc když jsme se už stěhovali tak ke mě přišla a začla se se mnou mazlit.A od té doby je moje nk.

Kočky jsou všude!!!

Tomu neuvěříte,já mám mega štěstí na kočky!!!Sousedi mají dvě kočky.Já mám 5 koček,mojennk má taky2 kočky, moje kamarádka 3 kočky,skoro všichni ze Školi.Nedávno jsem šla na oslavu kámoškya hádejte kdo tam byl??Kočka!

Sen

Moje babička má kočku jmenuje se Macek.Vždycky jsem se jí bála protože mě vždycky poškrábala.Jednou se mi zdál sen že jí máme na hlídání,seděla na mé židly a na jednou na mě skočila a snědla mě.

Protiklady se kamarádí

S mou kočkou jsme nejlepší kamarádky ale přes to jsme úplně protikladné,ona je vyhublá a já oplácanějšíjá jsem tmavá a ona světlá.Tak je to mi s mou nejlepší kamarádkou Zazou.

Haloooooooooooo

Tady moje kočka!!!Obrázek na mém profilu je Kvasík(moje kočka)a jeho brácha.Kvasík je flekatý.

Srandovní kočky

Mrkněte se:)      https://youtu.be/FD41skaTpyA           https://youtu.be/FD41skaTpyA

Hra

Nemám o čem psát:( Chtěla bych něco poučného,ale unudila bych vás.Tak se mrkněte na btuto skvělou hru.Kitty needs owner

Psi a kočky

Mělajsem výzkum a zjistila jsem že psi se můžou bát koček!!!Moje kočka se prvně taky bála mého psa ale pak ho začla brát jako bráchu ,a začla po něm skákat,kousat mu ucho,atd.Takže se jí můj pes(Čiko) se jí začal bát:)

Moje kočka

Moje kočka jse jmenuje Kvasík,říkáme jí tak proto že když byla malá tak měla špatný očíčko.Ale je to holka.je z vesnice od mé babičky,chvíli sme ji měli u nás v domé,ale pak se nám několikrát počůrala a pokakala a tak sme ji odvezli spátky na chalupu.A tam ji vykastrovali.Teď už má rok:)