strawbery.girls

jahodový rozvrh blogu alias informačka

Takže čusix,vítám všechny zběsilé divoženky, olihní potomky a psychicky narušené motýlky vítám vás u mého dalšího článku na mém blogu strawbery.girls :D Původně jsem chtěla udělat příspěvek s tím co jsem si koupila, ale ty fotky a videa se nějak poblbly a i když jsem to měla upravený tak úplně všechno zmizelo... Budu to točit znova, ale dneska se to už s internetem asi nepotká...  Jako náhradní článek tu mám informačku. Tak jdeme na to! :)


                            ♥JAHODOVÝ ROZVRH BLOGU FOR YOU♥

                                                                   @

                                                                             ♥INFORMAČKA

Jako první na tomto blogu budu psát hlavně FNAFko, sérii Podvodní deník malé zběsilé olihně (at si říká každý co k chce ale mě prostě podivínských vlastností nazbavíte) a takový ty normální a obyčejně nudné věci jako DIY (dý áj váj), recepty, rady a tipy (mám pocit že tomu ostatní lidi říkají lajf heks) a položku jménem Divoženská omáčka kde bude všechno ostatní. Jo, a málem bych zapomněla na Bertiny (mimochodem tak jsem s tátou pojmenovala naši úžasnou rostlinku z rodu Echinopis, což je taková pichlavá koule,ostatní říkají že asi myslím kaktus,hm hm hm...) úžasné příhody.


A ted něco o mně...

jsem ke svýmu věku celkem malá a i když mi táhne na 13 prý vypadám na 10. Jinak jsem neustále ztřeštěná, veselá holka plná stejně takových nápadů. Když se kouknu do zrcadla mám hnědý vlasy, za kterými se skrývá tajuplný příběh... (prostě jsem v šesti letech měla špin blond,v osmi až jedenácti černý vlasy a ted je ze mne bruneta, ooo jak tajuplné). Modrý oči a chlupatý nohy, záda i ruce jsou charakteristycký znaky kvůli kterým jsem borůvka, vraní oko a medvěd. Kromě toho i Anina Slanina, kefírer a olihení potomek :D. Miluju lyžování a jsem v tom i dobrá , zato ostatní sporty nezvládnu bez tiché motlibyčky abych neskončilla se zlomenou ploutví. :D Taky miluju kreslení, což se odráží na tom že chci mít v budoucnosti vlastní designerskou firmu, která jednoznačně převálcuje Ikeu :D.


Do komentářů napište svůj komentář, zanechte i like v případu že jste totálně retardovaní jako já a patříte do skupiny úžasnejch hipíků. Jsem ráda že tu jsi :). Ahoooooj




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.