• Strange Blog •

・Anděl s rohy - Nový příběh? ・

Čauky!

Vítejte u dnešního článku!

  


Dnes to bude první část/kapitola/díl mého příběhu! ✎

Předem chci upozornit na styl mého psaní: Píšu stylem "deník" ( 1.osoba č.j. ) a jsou to spíš vtipnější povídky. Také jsou z dnešní doby,tedy součastnosti a jsou doprovázeny lidmi. Ne nijak moc sci-fi.

- Toto bylo pro ty,co tento žánr povídek rádi nemají. Tak můžete odejíti a hledati dále! :3 


A my už se bez zbytečného okecávání můžem vrhnout na to!



                                                     Anděl s rohy

                                                    1. Kapitola

                                                Ztělesněný anděl 

„Já tě zabiju! “ Tak,tak jsem se vyhnula letící tužce. Byla velká přestávka a já kamarádce klasicky kradla pouzdro a studovala její vzkazy Brandovi-třídnímu hezounovi. „Emily! Dej to sem!“ Udýchaně jsem se posadila na židli. Běh nebyla moje silná stránka. „Víš,že se mi líbí! A já chci,aby se to dozvěděl z mojí pusy. Nejlíp při líbání.“ Napodobila jsem zvuk zvracení. Alice pořád studuje líbání,bravíčka a podobné holčičí hovadiny. „Alice,je ti 14. Co kdyby sis užila dětství,dokud máš tu možnost?“ „No,dobře. Ale vrať mi to pouzdro.“
Seděla jsem v lavici a očima projížděla nesmyslné klikyháky na tabuli. „Chápou to všichni?“ otočil se náš třídní. „Hmpf...“ utrousila jsem. „Dobrá,tedy.“ prohlásil,a začal tabuli mazat. Třídou seozvalo nespokojené bručení. „A nyní vám chci někoho představit!“ uculil se. Do dveří vkročila dívka. Byla malá,bonďatá a vypadala jako mrkací panenka mojí babičky. Kluci si z ní div neposlintali učebnice. „Tohle je Emily.“ představil učitel tu panenku. Všichni se na mě otočili. „No,tak se jmenuje jako já! A co?“ mrzoutsky jsem se otočila zpátky na Emily č.2. Usmála se na mě a začala mluvit. Všichni ztratili zájem o mé jméno a soustředili se jen na ni. „Ahoj,jsem Emily. Přistěhovala jsem se sem z Havajských ostrovů,protože mí rodiče tu dostali lépe placenou práci. Doufám,že si tu brzy najdu dobré přátele!“ udělala nenápadné pukrle a mrkla na mě. „Ta holka se mi nelíbí.“ otočila jsem se na Maxe,svého nejlepšího kamaráda. „Mně teda jo.“ zamilovaně se na ni podíval. Cvrnkla jsem ho do čela a on se konečně probral. „Je divná.“ „Tak!“ozval se učitel. „A vedle koho ji posadíme?“ Všichni začali ukazovat na místa vedle sebe a odstrkovat své sousedy. Alice se zatajil dech. Emily č. 2 se jí taky nezdála,tipuju,že kvůli její přirozené kráse. A taky proto,že jediný,kdo seděl sám jsem byla já a... Brand. „Je jasný,že si vybere Branda. Emily,to je tak hrozný! Už jsem plánovala naši svatbu.“ litovala se. Někdo mi zaklepal na rameno. „Emily,můžu si sednout vedle tebe?“ otočila jsem se. Stála tam Emily č.2. Podívala jsem se na Alici. „Prosím,dovol jí to! Nechci,aby mi přebrala Branda,prosím!“ špitla. Vzdychla jsem. „Tak jo.“ „Děkuji!“ usmála se. „Ty sis teda vybrala,ještě abych si vás pletl!“ zasmál se učitel vlastnímu nepovedenému vtipu.
Po hodině se kolem školy shromáždil dav nadšenců a začal se Emily č.2 na všechno vyptávat. Zničehonic se z davu vynořila Claire. Kulatá,bohatá,ale hodná holka. „Ahoj,pozítří-v sobotu- u nás pořádám party,necheš přijít? Zvu všechny!“ Emily č. 2 se ke Claire naklonila a něco jí pošeptala do ucha. Claiřina hlava se otočila směrem ke mně a Alici. „Tak jo!“ usmála se na Emily č. 2 a vykročila směrem k nám. „Čau holky,přijdete? Zvu všechny!“ Ohromeně jsem se na pozvánku dívala. Ještě nikdo (krom Alice) mě na svou party nepozval. „Jasně,že příjdem!“ ozvala se za mě Alice. Pozvánky na party byli součástí jejího každodenního života. „A...bude tam i Brand?“ zeptala se Alice a zrudla. „Zvu všechny.“mrkla na ni Claire.
Moje první pozvánka. Wow. Co příjde dál?


Tak,to by bylo pro dnešek vše!

Doufám,že se vám příběh líbil. :33


Otázka článku: Chcete pokračování příběhu? Nebo mám článek smazat a na psaní zapomenout? ♥ 

                                       


Tak zatím...

Ahojky! 








               

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.