Frankie Threadarella
Hra - Frankie Threadarella
Video se načítá
Christmas Snake
Hra - Christmas Snake
Video se načítá
Winx Club Mermaid Layla
Hra - Winx Club Mermaid Layla
Video se načítá
Avie Halloween Style
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Flappy Bird
Hra - Flappy Bird
Video se načítá
Scooby Doo Snackmachine
Hra - Scooby Doo Snackmachine
Video se načítá
Make Me a Model
Hra - Make Me a Model
Video se načítá
 

starry sky

Život se mi hroutí před očima...

Ahoj, první bych vlastně chtěla odůvodnit proč tenhle článek vlastně píšu.. začalo to vlastně na Valentýna, na Valentýna se mi stala taková docela hrozná věc, ty hrozně věci pokračují dál a nejhorší je že se to bojím někomu říct a už mě to nebaví to v sobě schovávat... jdeme na to.

Jak už jsem psala, začalo to v úterý na valentýna, začalo to vlastně tak, že jsem ztratila klíče, což se nezdá jako taková pohroma protože jsem ty klíče pak zase našla takže to nebylo ještě vůbec hrozný, ale když jsem vycházela ze školy a šla jsem do jídelny na oběd tak jsem spadla přímo na ksicht a teďka mám odřenej obličej a vypadám jako nejvíc mega krypl.

Pokračovalo to ve středu když mi umřela moje kočka :,( Dostala jsem 5 z fyziky a omylem jsem si rozbila mobil (spadl mi do kaluže když jsem byla venku) a v poslední řadě jsem zase ztratila klíče

A dneska? Dneska to bylo asi nejhorší, moje kámoška která jako jediná věděla že se mi líbí Ondra (kluk z naší třídy) to vykecala a teď jsem z toho úplně v hajzlu (no a co že píšu sprostě, tak mi vy admini dejte ban a už mě můžete poslat rovnou do hrobu protože stejně nikoho nezajímám protože jsem jenom 12-ti letá holka která píše kraviny na internet), Navíc jsem si zlomila malíček na noze když jsme v tělocviku skákali přes kozu (auvajs)

To by bylo všechno pro tenhle článek, fakt sorry že to bylo docela depresivní ale já jsem to prostě musela napsat, tak čau. CO to melu??? i když mám depku tak se s váma nemůžu rozloučit takhle.... PáPá :3

Komentáře

julie kirová(Girl´s Dream)

nic si z toho nedělej, ty máš 3 dny sice blbý, ale já mám zkaženej celej můj život. Usměj se, jsou i horší věci. no, už nevím, co bych tu ještě mohla napsat, ale vlastně ještě něco: všechno se spraví!smajlsmajl

julie kirováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Věř mi že to že to vylévala se za ani ne měsíc zpraví.Kluk ,kterej se mi líbí to ví a kouká po mě.Neboj třeba se to fakt zpraví.Ja to takhle měla 3mesice a přežila jsem to.Neboj tomu klukovi to bude fuk jako skoro každýmu.

Edit 19:17: Když mu ti řekl jeden můj kamarád byla jsem strašně ztrapnena.Vsechni to zpravil ani ne měsíc starý lyžák kdy po mě hlavně nenápadně koukal.Ale já ho viděla.Ver mi že se to všechno zpraví.Ja si toho také neprozila málo a myslím že ty tvé starostí jsou jen maličkosti.Hlavne kvůli tomu klukovi hned nepadej z mostu.Kluku potkáš hodně.Jednou potkáš opravdovou lásku.Toho kluka co po mě kouká mám ráda už rok a myslím že jsem se pravděpodobně zamilovala na delší dobu a ne třeba jen na 1mesic jak u některých taková láska je .

vokataVěrkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

konemyVIP(Girl´s Dream)

Bude lípsmajl Pětku si opravíš, obličej se zahojí, na "kámošku" se vykvajzni, malíček máš za chvíli v cajku, to s kočičkou je mi líto, vím jaké to je, ale čas vše spraví.
Ber to tak, že někdo je teď v nemocnici a umírá, nebo ho zastřelí ve válce,umřou mu všichni z rodiny... Asi ti teď připadá, že horší to být nemůže, ale věř mi, jsou i horší věci a možná jednou budeš kroutit hlavou a říkat jsi, jak ti to mohlo připadat hrozné. Každý má někdy den blbec, někteří týden blbec. Dej tomu čas a usměj sesmajl

konemyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.