Bratz Facial Makeover
Hra - Bratz Facial Makeover
Video se načítá
Rainbow Power Applejack
Hra - Rainbow Power Applejack
Video se načítá
Elsa Frozen Real Makeover
Hra - Elsa Frozen Real Makeover
Video se načítá
 

starry sky

The Story- 1 díl

*Všechno je psáno z pohledu Callie                Calliina volba

Pátek-22 června, Callie se vrací ze školy

O-Můj-Bože už se tak těším na prázdniny... No.. dneska nám řekli, že příjde nová holka a že na ni musí naše třída udělat dojem aby škola získala novou studentku, no, my nejsme ani tak třída ale jsme spojená třída, 8+9 třída. Ta holka má bejt prej nějaká problémová holka.... Nějak se mi to nezdá.

Sobota-23 června, Callie jde ven s Henrym a Emmou

Za 10 minut se máme sejít s Emmou a Henrym u obchoďáku, bohužel s sebou beru ségru která je strašně otravná.

O 15 minut později, toho dne

,,Ahoj!" pozdravila jsem je, ale ségra mě začala otravovat ,,Callie, Callie, kup mi zmrzku nebo to na tebe řeknu mamce!!!" Ona je prostě hrozná, musí mě přede všema ztrapňovat. ,,Nech mě na pokoji Diano a běž si tu zmrzlinu koupit sama! Mamka ti dala stovku!"  řekla jsem jí a ona mě jako kouzlem poslechla. ,,Ehm... já myslím že v CCC mají výprodej, koupím si boty... snad vám to nevadí..." řekla Emma ,,NE, nevadí." řekli jsme s Henrym jednohlasně. Zůstali jsme tam sami a jen na sebe čučeli.

Neděle-24 června Callie píše úkoly

O dnešku snad ani nemusím vyprávět... prostě věci do školy....

Pondělí-25 června

Musím rychle z baráku, nebo po mě mamka bude chtít ať vezmu Dianu do školky. Jo! Stihla jsem to! Tak teď už mě zajímá jenom to, abych nepřišla pozdě do školy, nechci se ztrapnit ke konci roku.... Když jsem přišla do třídy uviděla jsem nějakou holku jak mlátí Emmu, tu holku jsem nikdy neviděla, došlo mi, že mám zamlžené brýle tak jsem si je utřela a znovu nasadila... hned jsem tu holku poznala! Byla to ta nová! No, ona vlastně není vůbec nová, jen před 2 lety nastoupila na jinou školu a teď přestoupila zpátky! Elena Hackenková! Předtím měla s Emmou nějaké neshody a teď si to s ní přišla vyřídit! No jo, ale mám porušit to, že se k ní máme chovat hezky nebo se Eleně postavit? Rozhodla jsem se hned, šla jsem k Eleně a řekla jsem ,, Co ty tady chceš? A proč mlátíš ostatní a dovoluješ si na ně?!" Možná to bylo to poslední co jsem kdy udělala protože se Elena otočila na mě a řekla ,, Callie Brownová? Ty si myslíš že se tě  bojím?"


Pokračování příště





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.