starry sky

Nejdivnější auta na světě!

Heyya!

Vítám vás u nového článku.

Možná si pamatujete, když jsem dělala takovou "sérii" nejdivnějších věcí na světě. Bylo to někdy v březnu / dubnu tohoto roku, a jelikož to mělo úspěch, rozhodla jsem se k tomu vrátit a udělat nejdivnější auta světa. Snad se vám článek bude líbit, a bez dalšího okecávání jdeme na to!


1) Autoptéra

Proč autoptéra? Protože je to auto, které docela dost připomíná helikoptéru!


2) Japonský Rychlovlak

Tohle auto mi opravdu připomíná takové ty typické japonské rychlovlaky. Kdyby bylo delší a o něco málo vyšší, tak je to opravdu to stejné.


3) Muzeum na kolečkách

Tohle auto vypadá jako by převáželo celý cirkus, nebo jako kdyby to byl kočár z 19. století... nebo jako muzeum na kolečkách, kterým tohle auto taky je.


4) Double auto!

Proč double? Protože to vypadá, jako by z jednoho auta vystupovalo druhé. Takže dvojité auto. Podle mě je tohle opravdu nejdivnější auto, co značka Fiat mohla vyrobit.

5) Trojkolka 

Auto na třech kolech se jen tak nevidí. Je to divné, ale svým způsobem i zajímavé. Osobně bych takové auto nechtěla, ale chtěla bych se v něm zkusit projet.

6) Dvojnásobná trojkolka

Dvojnásobná trojkolka... protože má 6 kol... 2 krát 3 je 6.. pochopili jste ten vtip? (můj vnitřní hlas: Pochopipi to ale vůbec to nebylo vtipný!)

7) Ehm? Cože?

Možná (určitě) jsem slepá ale opravdu nevidím přední kola. Zadní ano, ale přední opravdu ne... Nevím, jestli je tohle spíš ošklivé či divné...


Tohle by bylo pro tenhle článek všechno

Snad se líbil, do komentářů mi napište jestli chcete abych v téhle sérii pokračovala ;)

PáPá :3













Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.