starry sky

Najděte v tom smysl..

Heyya!

Vítám vás u dalšího článku. Dneska bude takový kratší příběh. Každý si v tom můžete najít vlastní smysl...

.

.

.

Pozdě v noci otvírám okno. Sedám si na parapet a dívám se dolů na jasně osvícené město. Nádherné. Ale pláču.. proč? Vždyť jsem přece šťastná... Zadívám se opět pořádně.. Ale město už tak krásné není. Vidím zloděje jak bere paní její tašku. Vidím to, jak se ve vedlejším domě lidi hádají. Vidím to co jsem předtím neviděla. Vidím temnou stránku tohohle města. Vidím to ošklivé, to co jsem si nikdy nedokázala připustit.. Vidím že všechno není krásné, růžovoučké ale že svět je krutý a nelítostný. Vidím to co jsem nikdy předtím vidět nechtěla... A takhle je to se vším. Nic není nádherné a všechno bolí. Vracím se zpátky do postele, zavírám okno a usínám s tím, že život není tak krásný jak se zdál.

.

.

.

Tak jo. Původní smysl je to, že by jsme měli vidět i to špatné hned ze začátku, protože když si toho všimneme až když už si myslíme že je vše perfektní, tak se nám to špatné bude zdát ještě horší.. Jaký smysl v tom vidíte vy? Napište do komentářů a zapojte kreativitu.

PáPá :3


Komentáře

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Jaký smysl v tom vidím?Že na začátku máš na očích růžové brýle ,které ukazují vše nádherné.Ale při tom jak jsi se víc naklonila se ti posunuly a ty už jsi neviděla to stejné co předtím.

Také můžu říct ,že ke konci si mohla mít i deprese z toho ,že svět není takový hezký ..Takový jaký jsi ho viděla na začátku.


Tadá....Původně tam měli být nějací sloni co tě ocarovaly a proto jsi viděla vše takové hezké...Pak by přiletěl Voldemort a přeměnil to zpět a kvůli tomu jsi viděla vše takové jaké je.

vokataVěrkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.