starry sky

Hra Undertale

AHOJ! :3

Dneska to bude něco co jste tady ještě neviděly a asi ani nečekaly. Bude to o hře undertale a k tomu můj názor na tuhle hru. Jdeme na to!


*Budu se snažit nekopírovat z wikipedie ale já nejsem vševědoucí takže o té hře nevím spoustu detailů :)

1. Hra vyšla roku 2015

2. Je to RPG hra (role play game)

3. Ve hře je spousta postav, např.  Toriel, Sans, Chara, Papyrus a další (nechci spoilerovat -_-)

4. Vývojářem je Toby Fox

5. Grafika je pixelovaná

6. Hra je nejrozšířenější v Americe kde i vznikla

7. Hra má svůj určitý příběh (Hrajete za postavu která spadla do jámy a objevila se v podzemí kde žijou ty postavy které jsem tady už jmenovala a máte tam různé překážky které musíte překonávat a dál už vám nic neřeknu abyste mi potom nepsaly "ale Felicity! Ty prozrazuješ děj hry!"

8. Ve hře hrajete za takovou vietnamskou holčičku/kluka (nejsem rasista -_- ono je to fakt vietnamec!) vlastně... nikdo neví jaké má ta postava pohlaví :P

9. Je to singleplayer hra



 Můj názor:

Je to zajímavá hra, hrála jsem zatím jenom demo a teď uvažuju o plné verzi. K Undertale jsem se dostala díky kámošce která vlastně je na počítačové hry dost vybíravá tak jsem si řekla že když už to doporučuje ona tak že si to zahraju. A nelituju :3 Má to super děj, je to zábavné (ale nevyrovná se to reálnému životu :D) A vlastně nevím co bych vám k tomu řekla. Asi jenom: Je to moje nejoblíbenější hra i když jsem hrála jenom demo a zřejmě si koupím plnou verzi. Je to fakt super :)



No jo, byl to docela nezajímavý článek ale když dochází nápady tak to takhle dopadá. Snad mě neukamenujete. PáPá :3

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.