STAR WARS BLOG

Star Wars 8 - odhalení názvu!

Ahoj!


Pokud to ještě nevíte, včera jsme se mohli poprvé dozvědět oficiální název pro nejnovější díl ze série Star Wars, který má mít premiéru 14. prosince tohoto roku. 

A jak že se vlastně bude tento díl jmenovat???



STAR WARS : THE LAST JEDI    Všiměte si, jak jsem dala to písmo schválně červeně, jako aby to ladilo :D


Star Wars - v překladu - poslední jedi. Ano. 

Musím se přiznat, že když jsem ten název včera viděla na facebooku poprvé, trochu jsem se zarazila a říkala jsem si, jestli se mi to líbí nebo ne. Ale teď jsem si jistá...   JE TO BOŽÍ!   Je to takové napínavé říkáte si : tak kdo je  nebo bude ten poslední jedi?  Opravdu se nemůžu dočkat prosince až půjdu na premiéru.

A jenom taková spekulace - kdo si myslíte že je ten poslední jedi? Já osobně si hned na první chvíli myslela, že to je Luke Skywalker. A nemyslím si, že to neni možné ani teď. Ale když se nad tím zamyslíte - co když Luke v tomhle díle umře a Rey je ten poslední jedi? Proč by to nebylo možné?? A já osobně si přeju, ať se to hlavně nestane. Protože prostě - Halo? Luke Skywalker! Ten prostě nesmí umřít.



Schválně mi můžete napsat co si o tom názvu myslíte vy. Jestli se vám líbí, nelíbí, nebo jak si myslíte že to je s tím posledním jedim.

Tak ahoj!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.