ST0P!

příběhy svěrací kazajky

Ahooooj!!! dnes jsem tu připravila pár hororových pohádek které nám učitelka četla nac Vv.....jsou poněkud nechutný ale není to.....no, ehm, dem radši na to:333333

I LIDÉ DOVEDOU OLIZOVAT RUCE

Jedna dívka měla spát sama doma. Nebála se, protože měla u sebe svého psíka. Ten vždycky spával pod její postelí, a když děvče dostalo strach, vystrčilo ruku ven z postele a pes ji začal olizovat. To dívku vždycky uklidnilo.
Večer si vlezla do postele a poslouchala rádio. Náhle přerušili program a hlasatel oznámil, že z nedaleké vesnice uprchl nepříčetný vrah, který požírá lidské maso. Bylo nutné zhasnout všechna světla, neboť nebezpečného šílence přitahovala maso, krev a světlo. Dívka zhasla lampu a vystrčila ruku z postele. Cítila, jak ji psík olizoval, uklidnila se a usnula.
Po chvíli se ale vzbudila, protože měla dojem, že slyší, jak jde někdo po schodech. Vystrčila ruku z postele, cítila jak ji psík začla olizovat, uklidnila se znovu usnula. Za chvíli se vzbudila podruhé. Zdálo se jí, že z koupelny slyší mlaskavé kapání. Ale zase jenom z postele vystrčila ruku, cítila jak ji psík začal olizovat, uklidnila se a usnula. Spala klidně až do rána.
Když se druhého dne ráno vešla do koupelny, uviděla svého psa zavěšeného nad vanou na sušáku na prádlo. Byl podřezaný a všechna krev z něho vytekla do vany. Na zrcadle bylo krví napsáno: "I lidé dovedou olizovat ruce".



SOLARIUM

Jedna žena byla na dovolené u moře, ale počasí se nevydařilo. Aby byla opálená a hezká, chodila každý den do solária. Když se vrátila domů, šířil se kolem ní podivný zápach. Její kolegové v práci ji požádali, aby se častěji sprchovala. Žena samozřejmě věděla, že se sprchuje každý den, takže šla rotnou k lékaři. Lékaři zjistili, že se jí zavařily vnitřnosti a začínají hnít. Zemřela krátce poté.



Požíračka mrtvol

V jedný třídě na zdravotní škole měli moc snaživou a vzornou studentku. Byla nafoukaná a pýšná a nikdo je neměl rád. Její spolužačky se proto rozhodly, že jí dají za vyučenou. V pitevně tajně sebraly lidskou ruku a zavěsily ji v internátu na vypínač v pokoji téhle namyšlené holky.
Když se šprtka vrátila domů, všichni ostatní nenápadně sledovali, co se bude dít. Ale děvče jen vešlo do svého pokoje a zavřelo za sebebu dveře jako vždycky. Za chvíli se z pokoje začaly ozývat podivné zvuky. Znělo to, jako by si dívka pro sebe něco mumlala.
Spolužačky se nahrnuly dovnitř. Děvče sedělo zkroucené v rohu postele. Její oči tupě zíraly kupředu. Vlasy jí zbělely, byly skoro jako křída. Dívka okusovla ruku z mrtvoly a pro sebe si mumlala:
"Požírám mrtvolu, požírám mrtvolu, požírám mrtvolu!!"

Zbláznila se a do toho dne žije v blázinci...



Žvýkající čelisti

Jeden mladý muž se ve stanici metra choval velmi podivně. Trhavými kroky přecházel tam a zpátky po nástupišti.Chvílemi vydával krátké, ale hlasité výkřiky. Občas si pro sebe něco zamumlal. Po celou dobu usilovně žvýkal žvýkačku.
Když do stanice vjížděl vlak, muž se rychle rozběhl a skočil pod něj. Strojvůdce neměl nejmenší šanci vlak ubrzdit. Když se konečně podařilo vlak zastavit, seskočil dolů mezi koleje, aby zjistil, co se stalo. Muž přišel o hlavu. Když ji strojvůdce zdvihl, čelisti stále ještě žvýkaly žvýkačku.



Datum na náhrobním kameni

Jeden muž zemřel a jeho žena pro něj objednala náhrobní kámen. Rozhodla, že na kamní bude vytesáno jméno jejího muže i její vlastní. U manželova jména měl kameník vyrýt ještě datum narození a úmrtí. Kámen měl být doručen přímo na hřbitov a uložen na mužův hrob. Když žena přišla ke hrobu, zjistila, že se kameník zmýlil. U jejího vlastního jména byl křížek a datum právě toho dne, kdy přišla na hřbitov. Žena se tolik vyděsila, že se jí zastavilo srdce. Opravdu zemřela toho, dne jehož datum bylo vytesáno na náhrobním kameni.




Vrah na zadním sedadle

Jedna paní učitelka odjížděla svým autem do školy. Byla tma a hned za ní jel velký náklaďák. Jeho řidič občas přepnul potkávací světla na dálková, takže učitelku ve zpětném zrcátku oslňoval. Děsně ji to rozčilovalo. Když nějaké auto předjela, náklaďák se držel těsně za ní. Když zpomalila, zpomalil taky. Občas ji oslnil dálkovými světly. Žena odbočila na úzkou lesní cestu, domnívala se, že tam se za ní náklaďák nedostane. Ale ten se neustále držel těsně za jejím vozem a občas zablikal dálkovými světly.
Když učitelka dojela domů, zaparkovala, vyběhla do domu a zavolala policii. Náklaďák jel stále za ní, zastavil těsně za jejím vozem a řidič zůstal v kabině.
Když přijela policie, vyskočil z kabiny a řekl, ať se jdou podívat na zadní sedadlo učitelčina vozu. Tam objevili uprchlého vraha s velkým nožem. Řidič nákladního vozu zahlédl, jak vrah proklouzl do ženina vozu, když brala benzín. Pokaždé, když si vrah připravil nůž, aby ženě podřízl krk, přepnul řidič náklaďáku na dálková světla. Tímto způsobem jí zachránil život.




Krásné šaty

Jedna dívka se chystala na taneční večírek, ale neměla žádné šaty, které by se hodily právě na tuhle příležitost. Vyrazila do sekáče a pátrala po něčem, co by se hodilo. Prodavač ji upozornil, že právě dnes dostal jedny nádherné šaty. Dívka si je vyzkoušela. Padly perfektně, vypadala v nich báječně. Jediné, co se jí trochu nezdálo, byl podivný zápach, který se z šatů linul.
Dívka protancovala celou noc. Ale na druhý den se jí začala točit hlava a cítila se špatně. Jeden kamarád ji dovezl domů autem a ona si hned šla lehnout.
Ráno ležela v posteli mrtvá. Lékaři poté zjistili, že má do kůže vetřenou tekutinu používanou na balzamování zemřelých. Prodavač šaty koupil od pohřebního ústavu. Celá léta je tam používali, když upravovali zemřelé lidi, aby se s nimi pozůstalí mohli rozloučit. Když se dívka při tancování zahřála, tekutina se jí dostala do kůže. Ztuhla jí krev v žilách.



Tak to by bylo. Samozřejmě to není vše....pokud chcete více koukněte se sem:Požíračka mrtvol...na blog Dvojcatka32-jsou tam SKORO všechny příběhy....nooooo....tak já doufám že se líbilo a papapapaaaaaaaaa:3


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.