Šprtkin blog

Súťaž číslo dva

Súťaž o najstrašidelnejšiu poviedku vyhrala užívateľka Akalik. Na jej poviedku sa môžete mrknúť na komentároch v článku, kde vyhlasujem prvú súťaž. Gratulujem!

 

VYHLASUJEM SÚŤAŽ ČÍSLO 2! Tentokrát môžete napísať do komentárov krátky príbeh žánru fantasy, minimálne päť viet, víťaz sa ocitne v mojom článku. Pravidlá ako minule. Ďakujem za pozornosť, píšte komentáre!   

 

Komentáře

AkalikVIP(Girl´s Dream)

Byl jsem na dovolené. " Ale neplav daleko", ozvala se máma. Nic jsem ale už nevnímal, protože jsem skočil do vody. Najednou kolem mě něco proplave a já uslyším zpěv. Plavu hlouběji .Nikde nic. Pak ale znova. Otočím se. Dívá se na mě nějaké stvoření. Ale delfín to není. Připlavu blíž. Lekne se. Naznačím jí že jsem přítel. Začne si mě prohlížet. Je krásná. Chvíli se na sebe díváme. Pak uslyším nějaké volání. Něco mi dá do ruky a odplave. Najednou vše zčerná.

Probudím se v nemocnici. Nikdo mi nevěří. Pak se ale podívám do své ruky. Lastura.Usměji se. A od ní.
la fin.

AkalikTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

elza874VIP(Svět Fantazie ^^)

Seděla jsem na posteli ve svém pokoji , vtom jsem venku uslyšela nějaký zvuk , velmi hlasitý zvuk a tak jsem přišla k oknu . Pomalu jsem ho otevřela a v tu chvíli se přede mnou objevil velký vír , celí svítil a já najednou vzlétla , ten vír mě táhl k sobě . Já se bránila ale nešlo to , vír mě vcucl a já letěla vzduchem , neviděla jsem kam letím , všude kolem mě bylo nějaké fialové světlo . Až po nějaké chvíli mě tento vír vyplivl někde na velké louce . První jsem vůbec nevěděla kde to sem a le pak jsem si to uvědomila! Všude kolem mě najednou začali pobíhat jednorožci , a o kousek dál jsem viděla tančit vílu! Už mi to bylo jasné , objevila jsem se v kouzelném světě!

THE END !!!!!!!

elza874To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

josefaVIP(Žijeme hudbou ^.^)

Nemohla jsem odtrhnout oči od té velké zářící věci co se vznášela nad strýčkovou farmou.Jako by mě to táhlo k sobě, za mnou se ozval strýček: "Nechoď tam ! Uteč !" Natolik mě fascinovalo to světlo že jsem ignorovala.Po chvilce zářící věc odletěla a ke mě přiběhl strýček "Co to bylo ?" zeptala jsem se strýčka. Strýček mi s vyděšeným hlasem odpověděl. "Byly to mimozemšťani "
Konec smajl

josefaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.