sněhová vločka

rozhovor s paní Em + prapodivný příběh

Ahoj,nebudu vám říkat mé pravé jméno ,ale můžete mi říkat paní Em .Ptáte se proč zrovna paní Em ?  Jestli ano, tak povím vám tejemnný příběh :

Kdysi dávno nevím kdy přesně žila byla jedna paní která byla úpleně normální do té doby než se jí jednoho dne zjevila zvláštní osoba ,která jen stála .Nebyly jí vidět rysy obličeje .Paní si myslela že se jí to jenom zdá a tak šla spát.Ale večer jí něco probudilo nějaký tichý šepot,něco jako paní Em ! Najednou se to zesilovalo a zesilovalo a znělo to z chodby .Paní se tam šla podívat . A vidí zase tu postavu . Náhle se ta postava začala přibližovat ,paní utíkala co mohla a .....................


Napište mi jak to dopadlo ty tři nejlepší dám do mého blogu a uvedu autory toho děl .Už se moc těším na vaše příběhy a pamatujte: Konec je jen začátek!

Loučí se s vámi Elza1

tak zase někdy Čau !


Konec soutěže je : v neděli 27.3. 2016

Prosím!!!!!!

(jsem začátečník blogu)

Komentáře

twailight(Svět Fantazie ^^)

zakopla, stěží popadala dech a srdce jí tlouklo jako o závod, věděla že se děje něco zlého, bála se, snažila e zvednout, nohy však vypověděly službu, s hrůzou skrčena očekávala nejhorší, cítila chlad, úzkost a pach hniloby, najednou ji něco položilo ruku na rameno. Lehce zašeptalo její jméno, a pak, jako by jí do těla zabodli sta tisíce ostrých, ledových jehliček, cítila jak srdce zpomaluje, úder za úderem, tlukot se pomalu vytrácel až splynul s tichem nyní již prázdného bytu. Ležela tam, bledá a nehybná, oči a ústa otevřená, jako by v poslední výkřik, ten však nepřijde.

twailightTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.