Barbie Style Quiz
Hra - Barbie Style Quiz
Video se načítá
Love Me
Hra - Love Me
Video se načítá
Monkey GO Happy Elevators 2
Hra - Monkey GO Happy Elevators 2
Video se načítá
Mina´s Beach House
Hra - Mina´s Beach House
Video se načítá
Inked Up Tattoo Shop 2
Hra - Inked Up Tattoo Shop 2
Video se načítá
Witch Room Decorate
Hra - Witch Room Decorate
Video se načítá
Sea Fairy
Hra - Sea Fairy
Video se načítá
Mahee girl dress up
Hra - Mahee girl dress up
Video se načítá
Hearts
Hra - Hearts
Video se načítá
Play Caesarean Birth
Hra - Play Caesarean Birth
Video se načítá
Resort Empire
Hra - Resort Empire
Video se načítá
 

Snaživost

"Kamarád"

Většina kluků kolem nás se tváří celkem pohodově. Vy se na ně snažíte být milý a alespoň se usmát, ale holky, co když on se bojí k Vám projevit jakýkoliv cit? Mám takový pocit, že spousty holek má takového kamaráda, se kterým by si mohli představit parádní a 100% vztah. 

Máte? Tak s chutí do toho, okouzlete ho úsměvem, ukažte mu vaši nejlepší stránku, aby si o Tobě myslel, že jenom Ty jsi ta nejlepší. Zkus taky sem tam pohodit nějaký ten vtip, nebo když je v koncích, tak se Ty snaž být ta, která mu pomohla, opravdu ti bude vděčný. Nabídni mu pomoct a zkus se ho přimět důvěřovat ti. Dej mu jistotu a vyslechni ho, co když tam bude i zmínka o tobě? Ano...přesně vím o čem mluvím, protože, přeci jen kamarádím se spoustou kluků, s jedním by to možná taky stálo za risk, ale o tom zase jindy :D

Hlavní je, klukovi ukázat, jak být svá, nemusíš zrovna být nejlépe namalovaná, nebo se chovat jako dáma, prostě se chovej přirozeně. Oblékej si to, co ti přijde hezké, nebo pohodlné, věřte mi...oblékám se tak často, je to ten nejlepší pocit, když se Vás někdo všimne a ještě k tomu zvlášť Váš nejlepší kamarád. Někam 

Někam ho pozvi a pokecejte, pokud ve Vašem kamarádském "vztahu" nejste dost daleko. Nejideálnější je třeba teď v létě někam k vodě, nebo prostě zkuste zjistit, o co se zajímá a tam ho pozvat, ale pokud to pro Vás bude těžší to zjistit, tak asi plovárna neurazí :D V zimě byste mohli třeba zajít někam do kavárny na čokoládu a pak na procházku parkem. 


Tak tohle byl jen krátký odstaveček o tom, jak na kamaráda :D Jednou jsem to zkusila, ale ukázalo se, že on ten pravý není...no to je zas něco jinýho, tak hodně štěstí holky, já se loučím ahoj :) 

PS: Jestli byste chtěli zase nějaký podobný blok, tak stačí napsat zprávu


                                                                                                                                           Atlantida 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.