Snažím se být pozitivní! :))

Zdravý životní styl - Proč vůbec?!

Ahoj, tento článek bude věnovaný zdravému životnímu stylu. Ale Listrando, ty jsi ten článek už dělala, ano dělala ale tento článek bude více propracovaný. Bude zde zmíněny potraviny které by jste mohly jíst pokud do toho chcete jít. Všechny potraviny co jsou ve článku tak mám vyzkoušené.

Tento článek  Vás má namotivovat ke zdravému životnímu stylu. Život není vždy dokonalý a nepůjde vždy všechno podle našeho plánu.

Jako první co jsme vyzkoušela byla tato tyčinka:

  Tato tyčinka chutná opravdu výborně, je v ní soustu ovoce. 

Plochá lisovaná tyčinka, velikostně vyrovnaná, bez cizích příměsí, barva mramorovaná, konzistence celistvá, přiměřeně pevná se zrnitou mozaikou, výrobek obsahující cereálie a sušené ovoce (sušina minimálně 80%).

Tato tyčinka má více chutí ale jedna z mích nejoblíbenějších je zrovna na obrázku. Co se ceny u nás stojí okolo 10 Kč.


Moje oblíbená srdíčka:

 Tyto srdíčka nosím skoro pořád na svačinu. Kupuji je v Penny. 

Rozkošně maličká cereální srdíčka s betaglukany. Müsli srdíčka pro vás vyrábíme unikátní technologií výroby. Jsou vhodné jako svačinka pro dospělé i děti. Cena je okolo 15 Kč

Štrůdlík:

 

Kubík nápoje jsou součástí společnosti Maspex, která je na českém trhu lídrem v oblasti prodeje nealkoholických nápojů. Ovoce do nápojů Kubík je vždy zpracováno v zemi svého původu na ovocné pyré nebo koncentrát. Že dětem zachutná zaručuje vyvážený poměr surovin. V nápojích nejsou žádné konzervanty ani barviva. 

Další tyčinka:

 Opravdu velmi dobrá, není jako ta, co najdete všude běžně na trhu, a to myslím ty tyčinky, obalené v levném bílém tuku. Tato tyčinka nemá v sobě žádné lupínky, ale má  v sobě, výborné mandle a brusinky.  ( Zrovna dnes jsem si ji kupovala cena je u nás kolem 15 Kč)


BaBe na na měko 

 Dále je velmi dobré tato pochoutka od BeBe. Je opravdu, lahodná a měkká. Cena je okolo 20 Kč. Moc ráda ji nosím na svačinu, ale musím ji jíst u stolu protože je tolik měkká že se mi drobí. 


Dobrá vláknina

 Chápu, že toto nebude chutnat úplně všem, má to specifickou chuť.  Stojí okolo 50 Kč.Křupavé vlákninové nudličky. Vláknina je nezbytná pro správnou funkci zažívacího systému

De Nuts 

 Tuto tyčinku jsem ochutnala jenom jednou, ale když jsem do ní kousla, tak OMG!! Protože jsem byla celou dobu zvyklá na jiný typ tyčinek ale tahle! Je opravdu dobrá je tam blno semínek a žádné sladké lupínky. Jinak jsem ji koupila v dm ( ano, v dm). A stála okolo 15 Kč.




Přesouváme se k pití:

Capri Sonne

 Taková dobrůtka! Je to jemné pitíčko, které se vám vejde do kabelky a úžasně osvěží. Můj oblíbený je zrovna pomerančoví. Cena je okolo 10 Kč


Šumivé tablety:

 Josu to šumivé tabletky, které hodíte do pití a za chvíli, se Vám rozpustí a můžete pít! Je to opravdu dobré a má to vitamin C.



Doufám že se vám článek líbil, budu ráda za plus.

Listranda

Komentáře

ListrandaVIP

pastelka: Já jsem jedla v kuse 1 měsíc zdravě, a musím uznat že moje pleť se hodně zlepšila. Chci zase v tom pokračovat smajl

ListrandaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.