Snažím se být pozitivní! :))

Příběh zamilované dívky číslo 1 - Úvod...

Ahoj mám pro Vás příběh o jedné zamilované dívce. Tento příběh by měl vycházet každou sobotu :). A o čem to vlastně bude? Bude to o zamilované dívce co prožívá atd... Doufám že se vám tento typ článku bude líbit.

                              Aneb jak to všechno začalo?

Byla jedna dívka říkejme ji třeba Linda, které bylo 5 let a ta Linda  má babičku, a jednoho krásného dne se babička rozhodla že s Lindou půjde na jelení horu, ale s kým by tak ještě mohly jít? Rozhodly se že si udělají výlet ještě s babiččiným kamarádem a jeho vnoučaty. Ano ano, určitě si myslíte správně, že hned jak Linda uviděla jednoho z nich ihned se do něho zamilovala... Ty vnoučata byli tři říkejme jim Marcelka, Petr a Radek a do koho z nich se Linda zamilovala? no přece do Radka ♥♥. Celý den pouze na něho koukala byly připraveny hry Petr i Radek fandili Lindě ve skákání v pytli a Marcelka najednou začala Lindě závidět. Prostě  Linda měla ve všem přednost. Všechno bylo dokonalé, ale Linda s babičkou už musela jít domů :(....

A jak to bylo dál?

Ani se neptejte.....

pokračování další sobotu (18.2.2018) 

Listranda

Komentáře

Ahoj lidi(nejlepší holky na světě)

Není to vůbec špatný. Mohlo být asi ale víc rozvedený téma. A třeba nějaká přímá řeč. A malinko mě vytáčí "říkejme jim třeba"
Ale jinak myslím, že by se to mohlo rozjet. Budu držet palce

Ahoj lidiTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.