Deluxe Pin Up Maker
Hra - Deluxe Pin Up Maker
Video se načítá
Winx Pixie Clone Capture
Hra - Winx Pixie Clone Capture
Video se načítá
Action Heroine Creator
Hra - Action Heroine Creator
Video se načítá
Monkey GO Happy Marathon 2
Hra - Monkey GO Happy Marathon 2
Video se načítá
 

Sluníčko

Péče o nehty

                                                           Ahoj,

Vítám Vás u dnešního článku. Rozhodla jsem se že dnes napíšu článek na téma, které já mám ráda. A to péče o nehty a jejich okolí. Předpokládám že zde je většina holek, ale pokud tento článek čte nějaký kluk , tak se omlouvám že toto téma nebude pro něj.. Asi to nechci nějak zdržovat a jdeme na to :


NEHTOVÁ LÁZEŇ

Potřebné věci máte doma- potřebujete jen OLEJ je jedno jaký , já jsem zkoušela asi 3 a výsledek byl stejný , ale doporučuje OLIVOVÝ   a TEPLOU VODU

Následně nechejte nehty cca 5-10 min. relaxovat.


ZÁDĚRY    

Tento bod je můj, často mám záděry a kvůli nim si nemůžu nehty nalakovat protože to nevypadá hezky. Na rychlé zahojení záděru mě pomáhá HEŘMÁNKOVÁ MAST.


a teď se vrhneme na lakování a péči o nehty před nalakováním , protože nejsem manikérka ani nic podobného, čerpám z vlastních zkušeností. Pokud máte nějaké připomínky , budu ráda pokud mi je napíšete dolů do komentu :)


ODSTRANĚNÍ NEHTOVÉ KŮŽIČKY

Jsou dva způsoby jak ji odstranit

1)- odstranit jí " vidličkou" .  S tímto přístrojem se člověk musí naučit zacházet, Ale není to nic těžkého zkuste si na YouTube nají nějaká videa a pochopíte to hned.





2) Zatlačení - další možnost je kůžičku zatlačit a pomocí " dřívka"



Omlouvám se za moje výrazy

Je doporučováno kůžičku zatlačovat , nikoliv stříhat.


Zapilování

Před lakováním je dobré nehty zapilovat a dát jim požadovaný tvar. Jak si nehty upravíte je jen na vás. Jedny z nejlepších pilníků jsou skleněné.                                                                                                




Odlakování

Než začnete nehty lakovat, odlakujte je. I když je nemáte nalakované , odlakujte je. Nehty potom nebudou kluzké a lak tak déle vydrží. Nejlepší je odlakovač bez acetonu . Na výběru odlakovače si dejte záležet, čím kvalitnější odlakovač, tím lépe pro nehty.


Podkladový lak

Bez toho to kroku se obejdete. Já jsem jej nedělala a stále nedělám :) .
Podkladový lak  zajistí, aby nehty byly povrchově hladké a rovné a odstraní případné nedokonalosti. Já ale místo podkladového laku používám Regenerační lak na roztřepené nehty.


Lakování

Myslím že všichni víme jak se lakují nehty a proto to tady nebudu rozebírat zvlášť . Pokud se ale chcete podívat jak na to , zkuste pár videí na YouTube. Můžu doporučit, již neaktivní ŸouTuberku , Crystalka89. Jen takový malý  tip bych měla. Před tím něž začnete lak aplikovat poválejte lahvičku mezi dlaněmi  . Nikdy s ní netřepejte .V laku se při protřepání vytvoří vzduchové bublinky, které mají následně špatný vliv na kvalitu a výsledný efekt lakování.


Krycí lak

Po zaschnutí použijte krycí lak. Krycí lak se hodí, třeba pokud máte třpytky na nehtech a celkové vaše nehty tvz. "uzavře".


Tohle by bylo pro dnešní článek vše.. Doufám že se vám líbil, páč jsem si dala na něm hodně záležet. Pokud zde mám někoho kdo mé články rád čte , budu ráda pokud mi napíšete o čem mám psát další články. Nebojte se a já budu mít alespoň nějakou inspiraci.
 





Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.