Slovenski a ceski youtberi

Youtuberi a jejich práce

Ahoj lidi podle mne je práce youtuberu hrozne namáhavá. Jednou jem točila a se stríhaním to bylo asi tak 8 hodin. Nejdrív jsem si musela nachystat veci. Delala jsem make-up routine. Takže kým jsem všechno sehnala prešla hodina. Odmalovala jsem se, oblékla, napila a neco snedla. Pak jsem začala točit asi 15x jsem musela jít odznovu protože jsem se pomýlila v jednom slove. A pak to je úplne nanic. Chci to mít perfektní. No a kým jsem se namalovala hodina prešla. Jo celé natáčení mi zabralo asi 5 hodin. A pak stríhaní a vylepšování. Tak jsem to sestríhala a to trvalo hrozne dlouho  asi 1 hodinu. Ješte doplnky. Já to tak nazývám. Doplnila jsem hudbu a podobní veci asi za 2 hodiny. Byla jsem unavená ale stálo to za to. Takže nesuďte youtuberov za to že napíšu ,,Dnes o 18:00 zverejním video´´ a je 18:45 a nic tam neni. Trvá to dlouho a snažte se prosím chvíli vydržet kým to zverejní. Nebuďte netrpeliví. Delají to pro vás a je to namáhavá práce važte si to.


Když bude alespoň 20like udeláme hlasování o nej youtubera sk a cz. Takže do komentu napište jméno a či je ze slovenska nebo z česka. Tím ho prihlásíte a snažte se i nejakých slovákú když ich budealespoň  dáme to zvlášť a pak finále spolu určíme nej youtubera obou krajin.








Komentáře

Freyl

20liků ? To jako na tvém videu nebo tady? Jestli tady, tak je to vydírání... a jestli na videu tak taky, ale jelikož jsi nám ani neposlala odkaz na tvůj ytb kanál tak ti asi těžko můžeme dát like...

FreylTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.