Sjůzin blog

NEVIDITELNÁ- ŠESTÝ DÍL

Hillou! Vítám vás u další kapitoly a chtěla bych vás poprosit, jestli se nepodíváte na můj ask ( OTS) a nenapíšete mi tam nějaké otázky, díky. Užijte si prázdniny a tuhle kapitolu!

 

 

                                                          NEVDITELNÁ 6. DÍL

Zapípal mi mobil. Dave : Dobré ráno, abys nezaspala.

Já: To se nemusíš strachovat. Čau po škole. 

 

Když jsme o velké přestávce šli po chodbě najednou ředitel prohlásil do rozhlasu : ,,V pátek je školní ples. Od půl osmé do 1 hodiny. Bude tam hrát Jayova kapela a nová zpěvačka bude Melissa. Najděte si prosím partnera se, kterým na ples půjdete. Bude zvolen král a královna plesu."

,,Holky, půjdeme na ten ples." zajásala Mia. Já jsem opáčila : ,,Holky, já jít nemůžu." ,,Proč bys nemohla?" podivila se Mia. ,,Asi mě nikdo nepozve a nemám, co na sebe." řekla jsem smutně. ,,Kvůli takové blbosti? Jdeme odpoledne nakupovat a někdo  se najde." rozhodla Mia a odešla na záchod. Tak jsem se nechala přemluvit, že se v pět sejdeme a pojdeme do nákupního centra, asi 15 kilometrů od nás. Končili jsme ve dvě a Dave ve čtvrt na tři. Čekala jsem na něj. Vyšel ven se svojí partou a řekl : ,,Jé, ahoj. Sorry, nemůžu fakt nestíhám. Jdu s partou pryč." Hrnuly se mi slzy do očí, ale zadržela jsem je a vyhrkla: ,,Domluvili jsme se takhle, kdyby to bylo něco důležitého tak nic neřeknu, ale tohle." ,,Já jdu s nimi. Promiň, fakt někdy jindy." omlouval se neupřímně. ,,Nemohla bych jít tedy s vámi?" zeptala jsem se. ,,Ne, to jsou moji kámoši a mezi ně nebudu tahat, jen tak někoho. Hele čau už musím." řekl bezcitně. ,,Jen tak někoho? Já, jsem jen tak někdo?! Neumíš dodržet co jsme si domluvili. Asi mezi ně nechceš tahat mě, protože jsem jen tak někdo, protože jsem byla neviditelná. Jsi fakt pitomec! Nazdar." řekla jsem a odběhla za školu. Tam jsem chvíli brečela a pak jsem zavolala Claire a vše jí pověděla. ,,Nic si z něj nedělej, nevěděla jsem, že David je takovej debil! Půjdeme nakupovat, při tom se já nejlíp odreagovávám, nevím co ty." Rozloučila jsem se s ní. Šla jsem domů. Poprosila jsem tátu, aby mi dal na ty šaty nějaké peníze. Moc toho nebylo, ale byla jsem stejně moc ráda. Napsala jsem si úkol a za chvíli přišly holky a jely jsme s tátou do toho nákupního centra. Táta řekl, že se pro nás za hodinu a půl staví a bude čekat před vchodem. Prolezly jsme polovinu nákupáku ( nákupní centrum). ,,Holky nic se vám nelíbí nebo je to drahý nechcete to vzdát?" navrhla jsem.

,,To myslíš vážně? Vzdát se? Jsi normální?Já se tedy vzdávat nebudu!" obořila se na mě Mia. Claire řekla něco podobného, ale ne tak tvrdého. Hledaly jsme dál. Byl tam jeden obchod s názvem : ŠATY PANÍ MORISOVÉ PRO KAŽDOU PŘÍLEŽITOST


Claire přišla k pultu a řekla: ,,Dobrý den, chtěla bych prosím nějaké levnější, ale hezké a elegantní šaty na ples, co by se ke mě hodily." Paní u pokladny působila, jako elegantní zdvořilá a dokonale upravená paní.

Slušně odvětila: ,,Dobrý den, jsem paní Morisová a ráda vám pomohu. Hodily by se k vám rozhodně světlé šaty, nejvíce světle fialová nebo růžová." ,,Podle mě se na mě hodí černé nebo výrazně červené šaty. Máte nějaké?"nesouhlasila Claire. ,,Slečno, jsem expertka a bývala stylistka a modelka. Nejdřív si prosím vyzkoušejte tyto šaty." odpověděla. Vytáhla asi čtyři šaty. První jí vůbec neseděly k vlasům, druhé taky nic moc a třetí  byly naprosto uhozené. Když si, ale oblékla čtvrté, zatajil se mi dech. Civěla jsem na ni, jako na zjevení. ,,Tak, co vypadají tak strašně, že na mě tak civíte. Já se ještě neviděla v zrcadle." řekla Claire. ,,Vypadáš překrásně." vyhrkly jsme zároveň s Miou a paní souhlasila. Byla nádherná. Ty šaty působily tak úžasně. Světle fialové. Odvážila se podívat do zrcadla a hlesla : ,,To, nejsem já." Zaplatila za ně. Stály dobrou cenu. Poděkovala paní Morisové, spíš slečně. Mia taky chtěla doporučit. Paní jí dala červené šaty a taky vypadaly překrásně, asi jako minule Claire. Neměly jsme též slov. Přišla řada na mě a žádné šaty mi neseděly, ale pak paní Morisová vyndala krabici a dala mi nádherné modré šaty. Holky nebyly schopné slova. Řekly, že jsem nejkrásnější z nás a, že takhle sbalím každého kluka na potkání.

Claiřiny šaty :


Miiny šaty :

a moje šaty:


A co se stane v dalším dílu? JESTLI TO CHCETE VĚDĚT NAPIŠTE TO DO KOMENTÁŘŮ A ZATÍM HILLOU!



Komentáře

abodka(ANIME!)

To bylo opět krásné a pěkně napsané. Zabylo mi i líto hrdinky, když ji Dave odmítl. Určitě dávám plus a prosím další díl.

abodkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.