Sjůzin blog

NEVIDITELNÁ- SEDMÝ DÍL

Hillou, vítám vás u dalšího dílu. Pro pokračování dejte + nebo napište komentář a už jdeme na to!



                                                 NEVIDITELNÁ- SEDMÝ DÍL

Zapípal mi mobil, psal Dave. 

Dave: Ahoj, to není Dave, jen jeho nová holka. Jsem Marry- z Jayovi party. Víš, je mi líto, ale Dave si z tebe dělal celou dobu jenom srandu, nikdy s tebou nechtěl kamarádit a jeho parta je teď u Jaye. Jsem hodně dobrá kamarádka Melissy. A Dave se hodně baví s Jayem. Takže už nejste kámoši natož něco víc. Takže ho už ani nepřemlouvej, aby šel s tebou na ples :).Ahoj a hodně štěstí k hledání partnera na ples :)! Marry, DAVEVOVA HOLKA!

Co, že? On to celou dobu jen hrál. Vlastně jsme ani pořádně kamarádi nebyli. Nechtěla jsem kvůli tomu pitomcovi brečet, ale moje emoce říkaly něco jiného, než rozum. Po chvíli brečení, jsem se vzpamatovala a odepsala:

Ahoj, to je super, že má novou holku, protože já bych s ním po tom, co udělal nešla ani kdyby to byl poslední kluk na škole. Přeji vám hodně štěstí a o to, abych si na našla partnera na ples se bát nemusíš :) ! Ahoj! 

Ale s tím partnerem jsem si moc jistá nebyla. Mamka už se vrátila včera z nemocnice a za týden až dva bude zase v pořádku. Zítra večer měl být ples. Byla jsem nervozní. Ve škole jsem to řekla holkám. Řekly mi, že pokud budu vypadat tak krásně, jako v obchodě, partnera na ples si najdu lehce. Zajela jsem po škole ještě za paní Morisovou. Řekla jsem, jí, že nechci, aby mě a holky a každý poznal, že se chci pomstít Davovi, aby se do mě zamiloval, ale nevěděl, že jsem to já. Měla jsem, něco, jako plán, ale nevěděla jak to udělat. Paní Morisová mi podala  modrou, fialovou a červeno masku. ,,To, je geniální! Děkuju!"vyjekla jsem. Nevím, proč mě to nenapadlo dřív. Mohly jsme něco jako "popelky". Prostě si vezmu masku a Dave mě nepozná a holky taky. Sdělila jsem svůj plán a souhlasily. Když bylo 21:00 vstoupily jsme do místnosti, kde se konal ples. Všichni na nás hleděli. Byly jsme středem pozornosti. Dokonce i Jay a jeho kamarádi přestali hrát hudbu. Melissa byla hrozně vtipná, jak koukala s otevřenou pusou. Jay se vzpamatoval a začali hrát dál. Melissa zpívala docela dobře. Já taky, ale před nikým, jsem ještě nezpívala. Přišlo k nám několik holek a ptalo se nás, kdo jsme a kde jsme takové krásné šaty vzaly. Já odpověděla: ,,To je tajemství. A jsme Secret beauties. A chceme tu hrát." ,,To, je název vaší skupiny? To si musíte domluvit s Jayem." řekla jedna bruneta. ,,Ano, tak se jmenujeme. A domluvíme si to s ním. Díky za radu." snažila jsem se mile odpovědět. Holky na mě nechápavě koukaly. Mia mě vzala za paži a táhla ke vstupním dveřím  tam vyhrkla : ,,Co, tě to napadlo?" ,,Ani, nevím." řekla jsem. Asi jsem ani nevěděla pořádně, co dělám. ,,Umíte na kytaru nebo zpívat?" zeptala jsem se. Claire řekla: ,,Umím docela na kytaru a nezpívám zrovna špatně a Mia umí hodně dobře na kytaru a tančit a dokonce i zpívat." ,,Jdeme to rozjet!" oznámila jsem a vykročila k Jayovi. Řekl, že když si s ním zatančím můžeme zahrát osm písniček. Moc se mi s ním tančit nechtělo, ale šla jsem do toho. Holky mi daly mikrofon a Mia s Claire si vzaly kytaru. Uměla jsem pár písniček, ale absolutně jsem nevěděla jakou vybrat. Rozhodla jsem se pro smutnější, zamilovanou písničku, abych vyjádřila své pocity a začala jsem zpívat a holky hrát. Všichni civěly s otevřenou pusou. To zpívám nakonec tak špatně? Ale ne, nezpívala jsem. Začaly tančit způsob ploužáku, asi se jim to líbilo. (pozn. autora možná se ta písnička nehodí na ploužák, ale smutná asi je, dám vám ji sem) 

Jak jsem dozpívali všichni tleskali. Dave taky. Trochu jsem zapomněla na svůj plán, ale uskutečním ho.

Uklonila jsem se holky taky. ,,Děkujeme moc!" poděkovaly jsme sborově a já začala mluvit: ,,Ta písnička, co teď zazpívám je pro kluka, který je mezi vámi. Zamotal mi hlavu a tvářil se jako kamarád, ale pak se na mě vykašlal! Ale děkuji ti, mám alespoň nějakou zkušenost. Z části zlomené srdce a z části jsem pochopila, co to bylo za pitomce, co se jen tvářil, jako přítel." Všichni se začali rozhlížet a souhlasit, že to byl určitě kretén. Dave jen se taky rozhlížel, ale pak se zastavil a jeho tvář byla tak smutná. Bylo mi o líto, možná si něco uvědomil. Zazpívala jsem tuhl písničku:


Potom jsme zahrály několik dalších písniček a měly úspěch. Lidi hodně tleskali. Bylo mi dobře. Potom jsem nahlas řekla: ,,Slíbila jsem Jayovi, že si s ním zatančím, když nás nechá zahrát. A já sliby plním. A taky holky by si s někým docela rády zatančily. Prosím Melissu a Jayovu kapelu, aby zahrály něco na ploužák."


Jay mě chytil kolem pasu a já ho kolem krku. Byl to docela dobrý tanec, ale Jay byl namyšlený kluk. S Miou tančil Jake a s Claire Tim. Sedla jsem si na barovou židli a někdo mi zaťukal na záda. Otočila jsem se a stál tam Dave. ,,Nechceš si zatančit?" ptal se nervózně. Problém se vyřešil sám. Ani jsem se ho ptát nemusela. Přikývla jsem a tančila s ním. Nechtělo se mi to přiznat, ale cítila jsem se nádherně. Políbil mě. Mě se to líbilo, ale nechtěla jsem si to přiznat, brala jsem to tak aby mi vyšel plán. Políbila jsem ho taky a potom utekla, jako popelka. A dokonce jsem i doopravdy ztratila něco. Ale nebyl to střevíček, ale můj modrý náramek. Holky běžely za mnou. Rychle jsme nasedly k tátovi do auta a vše potichu probíraly. Byla jsem unavená, sundala si masku a rychle se převlékla do pyžama. Praštila jsem sebou do postele a okamžitě usnula. Hillou, to by bylo vše. Pro pokračování napište nějakÝ KOMENTÁŘ nebo dejte +. Ale komentář je cennější. Díky!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.