Sjůzin blog

kočičí výrazy ...co mi říkají ? 2


Hillou, je tu další díl, první díl  zde . Jdeme na to!

 

Její výraz mi říká: ,,Dej si pozor. Tady bydlím já. Jen tě upozorňuji ,ale dej si POZOR! MEOW!"

A dala bych mu jméno Drápek. Vypadá celkem klidně ale taky nebezpečně něco mezi.   

 

Přijde mi to jako by si v hlavě myslela: ,, Vypadám rozkošně co? Kdybych chtěla jen placák ,měl by jsi štěstí! Ale já tě za pár vteřin doškrábu ani nevíš jak ,protože jsi mi nedal tři dny jídlo ...zase jsi zapomněl!" A dala bych jí jméno Deception.


 

Její výraz mi říká tohle: ,,Ještě jednou a uvidíš ten mazec! Pse nevychovaná! Poteče ti z čumáku červená! Jasný? " Pejsci radši pozor na tuhle ,,pirátku" ! Dala bych jí jméno Pira. Z touhle kočkou si nezahrávejte!

 

Její výraz mi říká: ,,Já nic! Já jsem nevinná! To byla kočka ze sousedství! Já to z toho okna neshodila! " Prostě kočičí ,,nevinnost" :D. Dala bych jí jméno Simply. A MYŠLENKY V HLAVĚ: ,, Snad mi uvěří a nebudu týden bez dobrůtek jen s granulemi."

 

 

Její výraz mi říká: ,, Hahaha! Miluji tvoje vtipy o psech! A měl by jsi tam i o jezevčíkovi? Miluji srandu a zvlášť vtipy a prankování psů ." Jo vztahy koček a psů jsou komplikované! Dala bych jí jméno Smilie.

 

Její výraz mi říká: ,, Mňam , to bych si dala ,ale když vyskočím na stůl ,stejně mě zaženou. Ach, jo. Ale vypadá to tak lákavě ! Salámek, mňam. Třeba mi taky dá. " Jo ta mlsnost psů a koček :D. Dala bych jí jméno Bluii.


 

 

Snad se vám to líbilo. A CO ŘÍKAJÍ JEJICH VÝRAZY VÁM? JO a do komentářů pište pls nějaké otázky do asku. Možná udělám. Hillou! 

 

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.