Sjůzin blog

5 TYPŮ LIDÍ NA CESTĚ AUTEM


Hillou, máme tu pět typů lidí  na cestě autem.


 

 

 

1. typ : Nedočkavec

Většinou jsou to děti od 4-8 let (podle mě). Ty otázky a kecy typu: ,,Kdy už tam budeme?" nebo ,,Já mám hlad a žízeň!" a podobně. A nebo taky lidi co se na něco těší a bojí se ,že to řidič nestihne   a to jsou kecy typu: ,, Stihneme to? Je to za čtvrt hodiny." a tak.

2.typ: Jedlík

Ten co si vezme s sebou do auta brambůrky, chleba, atd... a ptá se řidiče: ,,Kde je nejbližší obchod? Billa? Penny? Kdy zastavíme na jídlo?" a drobí v autě :D.


 

 3.typ: Dotazovač, kecal

Ten co se furt ptá a otravuje řidiče a spolucestujícího. Otázky: ,,Kdy tam budeme? Co je to za řeku co kolem ní jedeme? Co je to tam na kopci za zámek? A co je tohle za značku? To přes silnici přeběhla srnka? Pojedeme za 20 metrů doleva nebo doprava?" To byl dotazovač a kecal ten celou cestu nezavře pusu a furt něco říká. 

4.typ: ,,samostatný cestující"

Nevěděla jsem jak to lépe nazvat. Ten ,co se na celou cestu zabaví sám. A mluví jen nejnutněji. Např: celou cestu poslouchá písničky, čte si, hraje hry na mobilu a nebo jen kouká z okna.


 

5.typ: Spáč a radič

Ten celou cestu spí. A ke spáči toho moc není tak ještě radič. Ten naviguje  radí. Ten poslední typ byl nezajímavý , omlouvám se tak vám sem dám roztomilou kočičku:


A SNAD SE VÁM ČLÁNEK LÍBIL A CHCETE DALŠÍ DÍL KOČÍČÍ VÝRAZY...CO MI ŘÍKAJÍ?

A POKUD CHCETE ASK PIŠTE DOLŮ PLS OTÁZKY A HILLOU! 

  

  

 

 

Komentáře

Žužlík_15VIP(ANIME!)

Jsem ten 4. typ... I když jedem jen čtvrt hodiny, stejně mám sluchátka v uších. A když jedem třeba dvě hodiny nebo i víc, mám je tam celou dobu... Ne že bych si třeba povídala s mamkou...

Žužlík_15To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.