Bubbly Bubble
Hra - Bubbly Bubble
Video se načítá
One Direction Makeover
Hra - One Direction Makeover
Video se načítá
 

Šílený blog retardované holky

Představa vs. realita - Můj den

Čusky fusky lidi.

 

Dnes jsem si pro vás připravila článek Představa vs. realita - Můj den.

Bude to představa vs. realita vlastně celého mého dne, jelikož si ho vždycky chci naplánovat, ale jaksik mi to nějak nevychází. :-D Proto vznikl tento článek, abych vám po stopadesáté potvrdila, jaký jsem idiot. :-D  

 

Tak jo, pojďme na to ! :-D :

 

 Představa vs. realita - Můj den

 Ranní vstávání

Představa

Taak, ráno si vstanu tak v 6:30, zkontroluji si věci do školy, posnídám nějakou chutnou snídaničku, v klídku si vyčistím zuby, učešu se, v klidu si vyberu nějaké hezké oblečení a vyrazím do školy. A zvládnu to i bez budíku ! ( Protože se mi ho nechce nařizovat :-D )

 

Realita

Vzbudím se, 7:10 a doprčic ! Jakto, že ten budík nezazvonil ?? Aaaaa ! To do školy nestíhám !!! Honem do sebe něco naházet, kašlat na hygienu, honem na sebe navléct první věc, co mi přijde pod ruku a honem, honem, do školy !

 

 

Příchod do školy

Představa

Do školy přijdu kolem 7:35, v 7:50 nám zvoní, takže si ještě popovídám s kamarádkou a pomalu si nachystám věci.

 

Realita

Do školy v plné rychlosti furmule 1 přiběhnu, stihnu zastavit recepční, aby ještě nezamkla školu ( ehm, většinou :D ) honem vytáhnu papuče ze skříňky, přiběhnu do školy a jejda, hodina je už 5 minut ! Uvidím pohled spolužáků, který mi vždy řekne jediné a to : Klaudi, jsi v pr.eli ! Učitelka si posune brýle a to mi zase řekne jediné : Zase řekne, že jsem si měla přivstat a ať jí žádné báchorky o tom, že mi nezazvonil budík nevykládám a ať si jdu sednou. Po chvíli učitelka řekne : Klaudie, měla sis přivstat, žádné báchorky o tom, že ti nezazvonil budík mi nevykládej a běž si laskavě sednout.

 

 

 Škola

Představa 

Na dnešek nebyl žádný úkol, ani test, prostě pohodový den, ještě k tomu určitě dostanu jedničku, jeeeeee, to se potom budu tátovi doma chlubit. A na třídních schůzkách, to bude něco, jak mně budou učitelky chválit.

 

Realita

Aaaaa, to dneska jako píšeme test ??? Já se neučila ! Ne, děláte si srandu ??? My měli úkol ? To dám o přestávce ! Z matiky ? Tak to jsem v pr.eli ! Po třídních schůzkách budu potřebovat dost polštářů, abych si je dala na zadek, snad je stihnou v té firmě vyrobit, raději tam už teď zavolám.

 

 

 

 

Balení a oběd

Představa

Rychle se sbalím, budu v řadě jako první z celé třídy, půjdu jako první a dneska bude konečně mňamkový oběd !

 

Realita

Celá třída na mně řve : Klaudi, dělej, čeká se jen na tebe, my už máme hlad ! Učitelka mně jen popohání : Klaudie, měla by sis uvědomit, že ve třídě nejsi jediná a zdržuješ nejen sebe a třídu ale i mně !!

A oběd, je jako vždy tak nějak nestravitelný, jojo, naše jídelna. A hlavou se mi vždycky honí : Chci být v mé staré škole a jíst ta báječná jídla a ne takovýhle hnusy !

 

   

  

 

Návrat domů po škole

Představa

Přijdu domů, udělám si úkoly, posvačím, půjdu do kroužku, vyčistím si zuby, umyju nádobí, popřípadě vyluxuju, napíšu nějaký článek, odejdu od počítače, budu chvíli na mobilu a jdu spát.  

 

Realita

Přijdu domů, jsem na mobilu, jdu do kroužku, přijdu, honem honem vyluxuju a umyju nádobí, napíšu si úkoly a když si vzpomenu ( JEN VYJÍMEČNĚ SI VZPOMENU ! :-D ) tak se připravím na test, na mobilu většinou ani být nestihnu, jenom se třeba podívám na nějaký kousek filmu v telce a musím jít spát.

 

Tak, to by bylo asi k tomuto článku všechno.

Snad máte další důvody říkat, že jsem naprostý idiot a jste spokojené. :-D

 

A jak to vypadá s vašim dnem ?

Napište do komentářů ! 

 

Tak jo, to by bylo vše, mějte se hezky aaaaaaa

ČAUKY MŇAUKY. :-D  

 

Komentáře

peanut(MIJUJEME PONÍKY a KONÍKY)

Taky si někdy ( ech, často.....) představuješ den podle představy? No stres, všechno v klídku, v pohodě, naučit se a udělat si úkoly do půlhodiny........ Prostě ideální.....smajlsmajlsmajlsmajl

Hello! Hello! Hello!

peanutTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.