šílený blog o všem

Michael Jackson - o dívkách

Ahojjky!

Tak je tu další článek a ano zase o MJ...

Asi už vám musí připadat, že jsem se do něj úplně zbláznila... a víte co? Je to tak :D



Jinak myslím, že o čem článek bude už jste pochopili z názvu článku a nemusím to sem psát. ;-)



"Mám slabost pro dívky. Rád se na ně dívám.Stačí je jen sledovat a je to ten nejlepší důvod k úsměvu. Je to jako jít do umělecké galerie a vidět nádherné obrazy."

"Dívky jsou něčím zvláštní a tak je s nimi také třeba zacházet. To je důvod, proč si vždycky říkám - nedívej se přímo na ně. Začnou se vrtět a přemýšlet jestli nejsou rozcuchané, nebo nemají rozmazaný make up."

"Mladá dáma je fyzicky krásná, to ale  v žádném případě nemůže zastínit vnitří krásu, která vychází z jejího silného srdce a ducha. Laskavost dívky je lepší, než cokoli jiného a to říkám upřímě."

"Dívky, které se do  mě zbláznily, mě sledují, málem mě mohou zabít v autě a ohrožují i své životy, proto aby mohly být se mnou, aby mě mohly vidět.Udělají cokoli a to mi láme srdce. Dohání mě to k šílenství. Ničí to mé vztahy, jestli nějaké mám a také život s rodinou. To je cena slávy."



Komentáře

Cleo 5842VIP

On byl tak laskavý a hodný a úžasný a nadaný a štědrý (kdybych měla vyjmenovat všechny jeho kladné vlastnosti tak by jsme tu byli ještě do zítra). Tak proč se k němu někteří lidé chovali tak hnusně? smajl

Cleo 5842To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.