šílený blog o všem

15 Divných faktů o mně

Před pěti měsíci - I will be back!


Teď - *dramatický výraz*   I-AM-BACK-!



Ahoj! Tak jsem zpátky a to po hodně dlouhé době. Nebudu to nějak okecávat, stejně už všichni víte o čem tenhle článek bude.


1. Zpívám si. Pořád. Už asi od mých tří let si neustále zpívám i když to vůbec neumím. Mamka i sourozenci už mi několikrát říkali, že zpívám strašně a ať toho nechám, ale já si prostě nemůžu pomoct.

2. Miluju Bouřky. Vždycky když nějaká začne tak se začnu cítit strašně klidně a uvolněně a už několikrát jsem měla nutkání si oblíct bundu a jít se ven projít.

3. Při poslouchání hudby musím chodit. Vážně nevím proč, ale když slyším hrát nějakou písničku chce se mi hrozně chodit a to klidně i 20 minut.

4. Hned jakmile dokoukám nějaký film si musím pustit hudbu. Asi je to proto, že z něj musím nějak vztřebat informace, ale i tak mi to příjde divný. Usmívající se

5. Všude vidím učitele. Tohle bych vysvětlila jako předávkování školou, nebo něco takovýho. Jde o to, že všude kam jdu - do obchodu, do kina atd. vidím nějakého učitele. Nakonec se po dlouhém zírání na osobu, ale ukáže, že je to někdo koho vlastně vůbec neznám.

6. Často v noci nemám žádné sny. Nevím jestli to je divný, nebo ne, ale v každém případě se mi to zdá zajímavý.

7. Někdy ve snech vidím budoucnost. Když už nějaké sny mám, tak je v nich občas vidět budoucnost. Není to, ale tak, že bych viděla, třeba celou situaci, ve které se něco stane. Většinou vidím jen nějaké místo, které v budoucnu navštívím, nebo úryvek nějakého rozhovoru. Například někdy na konci února se mi zdálo, že stojím v pro mě neznámé ložnici. Na začátku července jsem jela s rodinou na dovolenou do Chorvatska a když jsme přijeli na pokoj a já šla k posteli uviděla jsem záblesk toho snu, naprosto totožný s tím pokojem. Pamatuju si, že jsem byla v tu chvilku docela vyděšená a nadšená zároveň.

8. Občas se mi zdá, že slyším zvuky, nebo hlasy, ale přitom nikdo v mé blízkosti nic neslyšel. Nevím, jestli mám tak dobrý sluch, že slyším co někdo říká tak daleko, že to ostatní neslyší, nebo se mi to prostě jen zdá, ale občas mě to fakt děsí.

9. Na rychlé a nečekané otázky odpovídám anglicky. Když se mě někdo na něco rychle zeptá, tak mu často odpovím anglicky a ani o tom nepřemýšlím. Přitom angličtinu neovládám zas tak dobře a často řeknu úplnou blbost.

10. Po dokoukání hororu se vůbec nebojím, že na mě něco vyzkočí. Bojím se až druhý den. A hodně.

11. Miluju Marvelovské filmy. Já vím, na tom není nic divného, ale já na např. Avengers myslím opravdu každý den. Zrovna teď už půl roku zoufale čekám na Thor: Ragnarok , což začnou dávat v kině až v Říjnu a Avengers: Infinity War se dočkám až na jaře.

12. Nemůžu jíst tvaroh a houby. Nevím proč, ale po těchhle dvou věcech se začnu dusit a chce se mi zvracet, přitom ale alergická nejsem.

13. Povídám si s televizí. Když jsem doma sama a zapnu si televizi, často odpovídám na otázky, které v ní někdo položí, nebo komentuju něco, co někdo řekne. Takhle to občas funguje i s rádiem.

14. Když se hodně praštím do hlavy, začnu se šíleně smát. Poprvé se mi to stalo, když mi bylo šest. Byla jsem u babičky na víkend a spala jsem jen na matraci hned před topením. Večer před spaním jsem si sedla na tu matraci a chtěla jsem na ni padnout, ale hlavou jsem dopadla na trubku od topení. Místo toho abych brečela, jsem se začala smát. Babička byla pochopitelně dost vyděšená a říkala, že už skoro volala záchranku.

15. Nevěřím malým lidem. Neberte to jakože, když vidím někoho malého, okamžitě jdu od něho a nechci s ním nic mít. TO NE. Prostě mi jen příjdou větší lidé za důvěryhodnější. Nejdivnější na tom je, že i já jsem docela prcek. :D

Komentáře

Lila_LPVIP(ANIME!)

6. - Všichni máme sny. Jen si je nepamatujeme.
7. - To je úplně běžné, říká se tomu Déjà vu.

A většina ani není divná, takžé... smajl

Lila_LPTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lisek(budeme skvělé kámošky)

Taky mám ráda bouřky, ale že bych zrovna musela chodit ven při blesku, tak to bych nedala XD a zpívám si jen když není nikdo doma, protože i když údajně zpívám krásně, tak nebudu zpívat operu před rodiči smajl

LisekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.