Pretty Princess Makeover 2
Hra - Pretty Princess Makeover 2
Video se načítá
 

Sense

Pravidla hry


    1. Posílají se dva a více obrázků s očíslováním (pro hlavní a vedlejší), kvůli případné shodě obrázků soutěžících. Soutěžící bude informován, kdyby se pro soutěž vybral obrázek s číslem 2.
    2. Každý musí stihnout poslat obrázek do konce termínu výběru, nestihne-li, je automaticky diskvalifikován. Obrázek musí mít i správné téma.
    3. Nebude se brát ohled na nesprávný výběr obrázku (nesprávné téma), na nedochvilnost omluvenou jinou činností a případně nechtěnou záměnou emailové adresy, na kterou bude obrázek odesílán.
    4. Bude brána na vědomí případná omluva předem (max. 3 dny před uzavřením), že obrázek nemůže být odeslán včas (případně jiný problém) a při dostatečných důkazech, nebo vysvětleních jsme ochotni prodlužit uzávěrku o jeden den, nebo poskytnout jiné řešení.
    5. Berou se na vědomí případné připomínky ohledně chyb v pravidlech, nebo v čemkoliv jiném.
    6. Nedostatečné dovednosti týkající se úprav obrázků jsou brány na vědomí, upozornit ale samozřejmě předem (max. 3 dny před uzavřením, lépe i dřív).
    7. Když chcete ze soutěže odstoupit, nahlásit předem (max. 3 dny před uzavřením).

    Obrázky budou veřejně zobrazeny až po uzávěrce na stránkách webu. Máte pouze jeden hlas a hlasování se posílá na mail (jsou-li problémy s emailem, lze se dohodnout přes účet HPD). Jména soutěžících nebudou veřejně dostupná, jen přezdívky vámi zvolené pod obrázkem. Ještě doplnění k prvnímu pravidlu… Soutěžící bude informován o výběru druhého obrázku… Kdybyste si řekli, proč zrovna vy musíte použít ten druhý, bude brán na vědomí čas odeslání. Tedy, kdo pošle obrázek, shodující se s dalším soutěžícím, který pošle obrázek později, první, bude vybrán jeho. Snad jsem to nenapsala moc nepochopitelně.
    Pravidla jsou sice vydána už dneska, ale soutěž začne, až v ní bude přihlášeno min. 5 soutěžích. Tímto vás prosím, abyste začali už častěji sledovat dění na blogu, ale až po jeho úpravě, kterou vám samozřejmě ohlásím ve speciálním článku na HPD.
Údaje potřebné pro soutěž:
Mail: lolicon@email.cz – na mailu budou poslány údaje:

1. jméno (přezdívka) 
2. očíslovaný obrázek 
3. případné připomínky nebo dotazy 




    Už se moc těším na soutěž, tedy až vás bude víc :D 


Vaše LadySeiss



Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Soutěž je zajímavá, ale pořád nevím, jak a kde to upravovat. A taky téma obrázku.
A samozřejmě se hlásím do soutěže. Sice jsem to psala minule, ale radši to píšu i sem.

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

LadySeiss(Píšeme povídky a příběhy)

Elsa m: Teď ještě ne. Mám ještě pár věcí v plánu, třeba jako úpravu blogu ale odteď bude dobré když budete sledovat dění i na blogu i tady. Až budu mít dost lidí, můžu to teprve začít. Zatím ale ještě ne.

LadySeissTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.