Prom Queen
Hra - Prom Queen
Video se načítá
Barbie In Princess Power Dress
Hra - Barbie In Princess Power Dress
Video se načítá
Dreamhouse Quiz
Hra - Dreamhouse Quiz
Video se načítá
Rainbow Power Applejack
Hra - Rainbow Power Applejack
Video se načítá
Make Me a Model
Hra - Make Me a Model
Video se načítá
Movie Star
Hra - Movie Star
Video se načítá
Puzzle Prince
Hra - Puzzle Prince
Video se načítá
French Baguette
Hra - French Baguette
Video se načítá
 

Sense

Poštolka na okně

    Už je to docela dávno, co se to stalo, ale ne víc jak týden. Prostě jsem přišla ze školy domů a že se nachystám do baletu, najednou něco zahlédnu koutkem oka na okně. Řeknu si, že to bude jen holub nebo něco, jestli teda holub léta v zimě (já nevím). Tak se podívám a zjistím, že je to nějak moc velké. Jako první mě napadlo, že slepice, ale jak by se sakra slepice dostala tak vysoko? Když jsem to uviděla zblízka, napadal mě sova, ale to je taky blbost, protože na tu je to moc malé. Tak jsem si vzala mobil, že si to aspoň vyfotím. Docela se mi to povedlo, ale jakmile jsem ji blikla, otočila se na mě, jakože co to sakra dělám a odletěla. Nebo se mě prostě jenom lekla. Chudinka. Vidíte, do jakého mrazu jsem ji vyhnala? Jsem strašná..



 


    

    Tak jsem se ráno ve škole zeptala spolužáka, co to je. On je takový vševěd, co se týče té přírody, tak mi bylo jasné, že to bude vědět. Řekl mi, že je to Poštolka. Jestli se spletl nebo ne, to se asi nedozvím, ale prý jo. Tak snad. Já se v tom totiž vůbec nevyznám. Jak ptáci, tak stromy a stejně tak kytky. Prostě ne.



    Tak napište, jestli jste taky někdy našli na okně nějakého opeřence... jakože já jich na tomhle okně nalézám docela dost. Napište do komentů a zatím :* 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.