Ice Skating Winter
Hra - Ice Skating Winter
Video se načítá
Hawaii Resort Spa Facial Game
Hra - Hawaii Resort Spa Facial Game
Video se načítá
Monkey Go Happy 3
Hra - Monkey Go Happy 3
Video se načítá
Cowspin
Hra - Cowspin
Video se načítá
Abuba The Alien
Hra - Abuba The Alien
Video se načítá
 

Sebepoškozování

Nějaký ten začátek blogu :)

Někdy je obtížné začít a někdy zase přestat. 

Chtěla jsem jen přestat myslet na problémy, které mi hodně níčili život. Začala jsem se řezat asi na začátku deváté třídy (2014/ 2015) časem se z toho stala závislost. 

Chcete o tom vědět víc? Tak napište do komentářů, o čem přesně bych měla psát :) klidně i nějaké otázky na mě nebo okolo sebepoškozování ráda vám odpovím :)) 


[Unsupported element format]

Komentáře

Es2017

Ahojte, som študentkou psychológie v Olomouci. Oslovujem vás prostredníctvom tohto príspevku z dôvodu, že *hľadám* ľudí - konverzačných partnerov pre svoju bakalársku prácu, ktorá je zameraná na zámerné sebapoškodzovanie. Výskum bude prebiehať formou rozhovorov. Všetko bude kompletne ANONYMNÉ. Hľadám ľudí vo veku od 18 rokov, ktorí sa v minulosti či naďalej v súčasnosti sebapoškodzujú. V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím kontaktuje prostredníctvom mailu: vyskumdsh2017@gmail.com. Ďakujem vopred.

Es2017To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

verča 2000(pokec zábava o škole se t...)

Desley: ze začátku to bylo jen kvůli klukovi kterýho jsem milovala 4 roky, pak se k tomu přidal i jeden kluk kterej mi začal nadávat a chytli se toho všichni kluci ze třídy.. ještě se mi začala rozpadat rodina. Vše se to sešlo v tu nesprávnou chvíli smajl smajl

verča 2000To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.