Bomb It 3
Hra - Bomb It 3
Video se načítá
The Animal Zoo
Hra - The Animal Zoo
Video se načítá
 

Sarumilla

Co zmůže síť..

Začalo mě bavit psát povídky takže.....

Byla jednou jedna dívka a její svět byl internet. Když spadla síť byl to pro ni horor. Nedovedl a si představit život bez FB a podobných věcí. Přidávala mnoho fotografií a za kažý like byla vděčná.
Ale potom to přišlo. Internet ji vtáhl k sobě. Začala na něm být závyslá. Vyhodili ji z práce,a její přátele s ní odřízli kontakt. Zanedlouho ji vykopali na ulici protože neplatila nájem.
Ale jí to bylo jedno. Byla jren ona a internet. Ona a telefon. Ona a síť. Ten imaginární přítel co umí rozesmát, rozplakat ale i potěšit. Ale dá vám najíst? Pomůže vám? Bude vám oporou?
Ne.
Ale jí to bylo jedno. Ale pak to přišlo. Ten ošklivý komentář pod jednou vyzývavou formou. A pak další a další. A ona to nevydržela a za každý špatný komentář se řezala. Za celý den nafotila přez sto fotografií a každá měla alespoň jeden palec dolů.
Ale jednou to přehnala. Zajela nožem moc hluboko a prořízla si tepnu. Krev se jí začala řinout z ruky a to poslední co udělala bylo že se vyfotil a a dala to na internet.

A tak vás prosím. Nebuďte jako ona. Nenechte se pohltit ninější dobou. Užívejte si přírodu dokud můžete a nebuďte jen na internetu.
A po přečtení tohoto článku je povinnost jít ven. A popřemýšlet o životě......
Dobře. Tohle bylo divný i na mě  XD  souhlas. No ale to je pro dnešek vše a BYE BYR

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.