Pony Run
Hra - Pony Run
Video se načítá
Lego Friends Pet Salon Game
Hra - Lego Friends Pet Salon Game
Video se načítá
The Jump Game
Hra - The Jump Game
Video se načítá
Fishao
Hra - Fishao
Video se načítá
Cookie Cruncher
Hra - Cookie Cruncher
Video se načítá
Monster High Twyla
Hra - Monster High Twyla
Video se načítá
Bartender: The Right Mix
Hra - Bartender: The Right Mix
Video se načítá
Bomb It 3
Hra - Bomb It 3
Video se načítá
The Animal Zoo
Hra - The Animal Zoo
Video se načítá
 

Sarumilla

Co zmůže láska.... 3. aneb Konec je jen začátek..

... Probudila se v nemocnici a dostala od nich kázání o tom že jíst se musí. Na to jim ale oponovala že jíst nepotřebuje. A tak zůstala v nemocnici, kde jí krmili pod dohledem. Ale vše co jí dali, následně šla vyzvracet. Ale schválně. Aby nestloustla a ještě víc zhubla.

Po pár dnech jí začalo strašně bolet břicho a měla křeče po celém těle. Ta bolest byla nepopsatelná. Vznikala bolestí a prosila doktory aby jí zabili. Byla to hrozná podívaná. Na prosby Jenniny matky jí uspaly.

Když se probudila stále jí bolelo břicho a tak svolila že bude brát léky na tloustnutí. Jídlo by do sebe nedostala.Ani kdyby chtěla. Její tělo jídlo nepřijímali protože na něj nebylo zvyklé. Kvůli tomu začala poslušně brát léky. Už nikdy nechtěla zažít tu mučivou bolest, kdy si přála umřít. A tak za měsíc probrala 8kg! To byl pro ni výkon. Když se k tomu spětně vracela tak zjistila: že vážila 58kg. Z toho zhubla na 28kg. A Niní vážila 36kg. Byla to hrozná představa. Ale ještě nebyla na konci. Její trable už nikdy neskončí. Ale dobré bylo že Petr jí byl už lhostejný a nehodlala kvůli nikomu riskovat své zdraví.

Niní dává Jenny přednášky na škole, a jako důkaz používá své tělo, na kterém jsou krásně vidět kosti, a už nikdy se její tělo nezacelí. Ale byla šťastná. Nebyla sice vdaná ale žila svůj vysněný sen. Měla kamarádku, a biť jen jednu byla šťastná. A na svou minulost anorektičky úplně zapomněla a jedla už úplně normálně, a to kilo navíc jí jen potěšilo. Jenny byla konečně krásná sama pro sebe. A nikdy se nechtěla vrátit k těm bolestem které prožívala. Žila svůj sen, a to se nepovedlo jen tak někomu.......



Jsem spokojená. A co vy? Líbí? A předem se omlouvám za hrubky. Píšu to ve spěchu a mezi psaním se snažím učit . Ale to vás jistě nezajímá tak BYE BYR a koukejte jíst!!

Komentáře

Simka 333VIP(YOUTUBE A YOUTUBEŘI)

Proč je všude Petr?smajl
Petr, kluk, který se mi líbil......smajl
A ještě někde jsou nějací Petrové.....
Ale to už si nemůžu vzpomenout...
(Simona píše jednou za čas tak, jak jí napadne)...smajl

Simka 333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.