Sára a blog <3

TOP 5 Počítačových Her

Ahoj a vítejte u dalšího článku. Dnes to bude TOP 5 PC her.

1. THE SIMS 

Počítačová hra The Sims je velmi populární a má 4 série. Ve hře si můžete vytvořit vlastní siminku/simíka a řídit jeho život. Můžete cestovat, vařit, poznávat nové simíky, mít svou vlastní úspěšnou kariéru nebo vytvořit rodinu. Každá hra má i několik dodatků, herních balíčků a kolekcí. Nejúspěšnější čeští let´s playeři jsou DefiFreakyBoo, Katka Hraje, NIKA TS4 a Veronika Šírová.

The Sims 1 : 

The Sims 2 : 

The Sims 3 :

The Sims 4 : 

Cena se u The Sims 3 pohybuje okolo 500 kč a u The Sims 4 okolo 1000 kč.

Let´s playe : Defi  

Katka : 

Verča : 

Nika :  



2. MINECRAFT

Minecraft je populární hra, oblíbená hlavně mezi dětmi. Jedná se o kostičkový svět, kde si můžete buď zahrát minihry na serverech a nebo si sám zahrát survival. Hru si můžete i stáhnout, ale pokud chcete tkz. originál, musíte si ho koupit. Pokud si ho nekoupíte, bude se vám říkat warez, nebudete mít přístup na některé servery, nebudete moci mít skiny a nemůžete si instalovat módy. Oblíbení čeští let´s playeři jsou PedrosGame, GEJMR a HouseBox. Cena se pohybuje okolo 500 kč.

Pedro :  

GEJMR :  

House :  


3. ROBLOX

Roblox je hra, která je zdarma a vy máte vlastní postavičku, s kterou hrajete populární minihry. Mezi čechy se prosadila teprve nedávno. Hra je vlastně na základě lega, ale z kostiček není. Naopak graficky, Vás možná i překvapí. Jsou tam virtuální mince a jmenují se Robuxy. Ty se, ale kupují za reálné peníze. Oblíbených let´s playerů moc není, ale zde jsou ty hlavní : HouseBox, Vendali a RiZiPlaysTV.

  


House :  

Vendali :  

RiZi :  


4. STAR STABLE ONLINE (SSO)

SSO je populární hra o koních. Hra je zdarma do 5. levelu, poté si musíte koupit tkz. Star Rider (SR), který stojí reálné peníze. Ve hře plníte úkoly, kterým se říká questy. Máte svou vlastní postavičku a vlastního koně. Můžete si kupovat nové koně a poníky za Star Coins (SC). Do hry můžete dát i kódy, které vám dají SC, SR a oblečení zdarma. SR na měsíc stojí 109 kč, na 3 měsíce 249 kč a navždy 1299 kč. SR navždy se říká LifeTime (LFT). Můžete si koupit i SC (viz. obrázek níže). Oblíbení let´s playeři jsou NataliaCZ a FidorkaLP.

[Unsupported element format] 

Natalia :  

Fidorka :  


5. MAFIA

Populární hra Mafia má 3 série. Ve hře vystupujete za mafiána a plníte úkoly. Ve hře se i střílí, takže není vhodná pro všechny. Mafia 1 stojí okolo 200 kč, Mafia 2 okolo 300 kč a Mafia 3 okolo 1000 kč. Lidé říkají že Mafia 3 je podobná hře GTA. Oblíbený češkýí let´s player je PedrosGames.

 

Pedro :  

 

 



Sakra, tak tohle je opravdu dlouhý článek :D. Musím říct, že je to nejdelší článek, co jsem kdy viděla na HPD na blogu. Každopádně se mějte a kawaii čau!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.