Movie Star
Hra - Movie Star
Video se načítá
Goodgame Disco
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Operate Now! Scoliosis Surgery
Hra - Operate Now! Scoliosis Surgery
Video se načítá
Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Hra - Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Video se načítá
Frizzle Fraz 4
Hra - Frizzle Fraz 4
Video se načítá
 

Samé 3 roky staré kraviny lmao

Noční bojovka

Klára a Zuzana byly ty dvě nejlepší kamarádky a jelikož jsou prázdniny tak se dohodly že Klára půjde spát k Zuzaně ,asi tak v šest večer zastavilo před domem Zuzany auto a vylezla z něho Klára měla na zádech baťoh Zuzka jí pozvala dál.

Začal večer plný kravin a zábavy holky si v Zuzany pokoji pustily hudbu pustily si Lady Gaga Telephone a začaly připravovat místo na spaní pro Kláru ,potom chvíly tancovaly a potom hrály na pc hororovou hru pro dva .



Asi tak v 22:55 se holky dohodly že půjdou udělat do lesa bojovku přeci jen nejsou strašpytlové.Cestou si povídaly o klucích ze školy ,když už byly před lesemtak si rozsvítily baterky a šly do lesa.



Když už šly asi tak pět minut tak slyšely podivné a strašidelné zvuky takové vrčení a kvílení holky si řekly že to bylo nějaké zviře a šly dál,po deseti minutách to furt začalo zvyšovat a zvyšovat a navíc měla Klára divný pocit že je někdo sleduje.

Najednou něco před holkama přeběhlo a v tu chvíly jim zhasly baterky holky se začaly bát co to může být řekla Klára Zuzka jí odpověděla že to bude nějaké zvíře i když tomu sama nevěřila.Najednou něco Zuzku odtáhlo neznámo kam Zuzka stršně ječela Klára nemohla strachem dýchat .


Najednou Klára omdlela probudila se na nějakém stole byla svázaná vedle ní ležel nabrousený nůž najednou někdo přišel nedokázala rozeznat co to je najednou rozeznala že je to člověk .


Ten záhadný člověk řekl že bude výtečnou večeří jako její kamarádka .Klára se podívala do kouta viděla tam ležet kosti s hlavou Zuzky Klára se rozbrečela najednou člověk vzal nůž ze stolu a  uříznul Kláře prst potom jí bodnul do srdce Klára pomalu umřela .


SNAD SE LÍBILO !

VAŠE KELIA !


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.