Šálek čtení

Povídka - Five night´s at Freddys podle mě! 2. díl

Takže čepic lidi, já vás zdravím u mého dalšího článku a dnes je to pokračování povídky FNAF podle mě a konkrétně 2. díl. Mimochodem, já už tuto povídku mám celou vymyšlenou do Five night´s at Freddys sister location, ale ještě ji vymýšlím dál a dál........ Není co dodat, jdem na to zlato!

 

Sestra, matka a bratr malé Elizabeth šli pro jídlo do Freddyho rodinné restaurace. Sedli si k jednomu z 15 stolů, však sestra Elizabeth si šla sednout ke svým kamarádům k narozeninovému stolu oslavovat narozeninovou párty jednoho kamaráda ze 4 jejích kamarádů. Maminka malé Elizabeth si musela  jít vybrat z bankomatu peníze na rodinou pizzu. Nakázala sestře a bratrovi Elizabeth, aby Elizabeth hlídali. Maminka však netušila, když bude pryč, že se něco v pizzérii stane....... Pamatujete si, jak Purple guy šel pracovat do rodinné Freddyho pizzérie, no tak on může za tento incident, který si tu v příštím díle povíme................

 

Pokračování příště..

 

Pokud se ti tento příběh líbil, zanech tu paleček nahoru, klikni na svaté tlačítko sledovat a zanech koment! Ale není to nutné samozřejmě. Takže čauky mńauky pum píst!!!!!!!!!!    

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.