Rychlé Počteníčko

Jsem zamilovaná! Jsem_______

Ahoj. Dnes bych vám chtěla říct, že jsem se zamilovala! Samosebou že do kluka. Je o rok starší a stejně vysoký jako já váží sice méně, ale svět se kvůli tomu nezboří.

Známe se přes kamarádku je to její kamarád a pořád si píšeme přes instagram. Je hrozně cute má zrzavo-hnědé vlasy a zelené úžasné oči! Není to poprvé co jsem zamilovaná. Já jsem zamilovaná pořád.


Má super smysl pro humor.... Jako já!


Je úžo-žůžo!


Co si myslíte?

Komentáře

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

Tak to ti přeju =)
Užívej si ten pocit zamilování, protože bych se vsadila, že moc dlouho nevydrží. V deseti letech se to ani pořádně nedá nazývat vztahem.
Takže... užívej si ten pocit zamilování, dokud můžeš. =) Jsem ráda, že jsi šťastná. ^^
Jinak, já bych v deseti letech nemohla mít žádný vážný vztah. Já ho nemám ani v patnácti =D Mám jen kamarádku s výhodami a jsem nejspokojenější za celý svůj život. ^^ Na vážný vztahy bude ještě času... =D
Tak trochu tě obdivuju. Já bych si nemohla kazit dětství vážnými vztahy. Ale pokud ho máš ráda... fajn, dělej si co chceš =) Každý je svého štěstí strůjcem.

CaliopeiaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

vokataVěrka(►Mysterious◄)

By mě zajímalo tobě je asi 10 nebo 9 let a prý "máš kluka".Mě je skoro 14 a kluka jsem měla jen ve školce!Opravdu si myslím že sis to jen vymyslela aby jsi byla nějak zajímavá.

vokataVěrkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

bubleVIP(ANIME!)

Já nevím proč kvůli tomuhle článku všichni tak šílí. Nikoho to neuráží, nepropaguje to blbosti a vypadá to celkem neškodně. To že je to blbost, bez smyslu a věc která sem nepatří.... to už je jiná věc. Však všichni víte na jaký vlně tyhle jedou a že to asi nebude myšleno vážně.
Jáááj, nač se sakra někdo vůbec pozastavuje nad tímhle článkem. A to bych to opět nezaznamenala kdyby to nějaký expert nevytáhnul v síni slávy. Co pak to nikdo nechápe? To že se to řeší... to je jako kdyby jste jim mazali máslo na chleba, aby si pak na něm mohly pochutnat.
Já se osobně při těhlech "výměnách názorů" docela bavím, ale jde my o ty co to štve.... lidi.... trošku víc logiky prosím.

bubleTo se mi líbí +6 To se mi nelíbí

abodka(ANIME!)

Víš ty co? Já jsem sice ještě kluka neměla a je mi 11 , ale nestydím se za to. A taky si myslím, že ještě ani jedna z nás nevíme, co to ta PRAVÁ láska je. Věřím tomu, že se ti líbí a vlastně ti to i celkem přeju, ale také vím, že ho (dle mého ) prostě nemiluješ , pouze se ti líbí

abodkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

FelicityVIP(KPOP :3)

zlá čarodějnice: mě je dvanáct a kluka jsem ještě neměla, podle mě jsi moc malá, a podle mě moc lidí nezajímá jak jsi strašně moc zamilovaná, já jsem taky zamilovaná a necpu to na svůj blog tak si to radši piš někam do deníčku smajl

FelicityTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.