Různé(příběhy,přátelství atd.)

Andělská křídla, část 2.



Úterý 28.2.2017

Tentokrát mě nevzbudil budík ale máma. Kouknu se na budík a vidím,že je 4:50.

,,Mami zbláznila jsi se? Víš kolik je hodin? Co se stalo?"

,,Ano vím,že je brzo,ale přijede Kessi. Prý se u nich doma něco stalo. Měla jsi od ní 12 zmeškaných hovorů."

,,Cože?! Co se jí stalo??"

,,To nevím,ale za chvíli přijde tak se jí zeptáš."

Vyskočila jsem z postele,rychle jsem si oblekla černý crop top a modré legíny. Jen co jsem se oblekla zazvonilo. Utíkala jsem dolů ke dveřím a když jsem je otevřela byla v nich brečící Kessi.

,,Kessi co se stalo?" hned jsem se ptala

,,Já-já...."

,,Pojď dovnitř."

,,Moje rodina...."

,,Co je s ní??" netrpělivě jsem se ptala

,,Je mrtvá!" odpověděla Kessi a zhroutila se na zem

,,Pane bože! Co se stalo?"

,,Vzbudila mě střela. Šla jsem se podívat co se děje, když v tom jsem zaslechla další střelu. Radši jsem se vrátila do pokoje a zalezla jsem do mé tajné místnosti. Pak jsem uslyšela ještě jednu střelu a potom někdo vešel do mého pokoje a zvolal: ,,Kde jsi Kessi Loreová?" věděla jsem,že nesmím vylézt tak jsem dál čekala. Po minutě opakování těchto slov,hlas zvolal: ,,No dobře tebe nechám žít,protože vím,že ty nezjistíš kdo jsem. Pro jistotu,ale odjedu z města." Poté jsem vlezla do ložnice rodičů a tam byli oba dva,ale mrtví. Se slzami v očích jsem šla do pokoje mého bratra,ovšem ten byl také mrtvý. Volala jsem na policii,ale ta mě ignorovala. Proto jsem ti volala,ale ty jsi to nezvedala. Nakonec to zvedla tvá mamka a jsem tady..."

,,To je strašné,připomíná mi to událost s mým otcem."

,,Počkej tady chvilku. A nebo si běž do kuchyně dát jídlo a pití jo? Já skočím za mámou."

,,Dě-děkuji." odpověděla mi Kessi a já běžela za mámou

Hned jsem jí řekla co se stalo a zeptala jsem se jestli Kessi nemůže bydlet s námi do doby než bude plnoletá. Máma souhlasila,protože věděla,že ztráta mého dalšího velmi blízkého pro mě bude zdrcující. Neměla ani tetu,babičku nebo někoho takového.

,,Bude to pro ní teď těžké,ale bude tady bydlet a do její zletilosti ji budu brát jako vlastní dceru,ano?" řekla mamka

,,Ano,moc děkuji mami!"

,,Zavolám do školy a obě vás omluvím z celého zbytku týdne. Ty se pokus uklidnit Kessi a v obýváku máme tu jednu postel tak ji odneste do tvého pokoje. Objednám skříň a podobné věci pro Kessi. Peněz máme dost i pro ni."

,,Děkuju."

Odešla jsem zpět za Kessi a uklidňovala jsem ji. Potom jsme vzali postel z obýváku a dali ji do mého pokoje. Nastal večer a my se šli umýt. Kessi byla pořád smutná a nebylo jí nějak do řeči,ale nakonec jsme se začali bavit. Po té jsme šli do pokoje,kde byla mamka a lehli jsme si na postele.

,,Dobrou holky." řekla máma

,,Dobrou noc." řekla jsem s Kessi

Po dlouhé době jsem usnula a zjevil se mi anděl,ten samí,co jindy. Podával,spíš podávala mi tentokrát ruku,já jsem se jí chytla a náhle jsme se objevili v knihovně. Byla tam spousta knih,ale ona mi ukázala 2. Tu kterou se mi pořád pokoušela dát: ANDĚLSKÁ KŘÍDLA & ŽIVOT ELISSY VALMOROVÉ. A knihu ŽIVOT KESSI LOREOVÉ. Chtěla jsem si je vzít,ale ona promluvila.

,,Ahoj,konečně tě nic nevyrušuje. Jsem Nathali."

,,Jo super,ale tohle je jen sen."

,,Ne tak zdaleka. Pojď se mnou."

,,Jojo,jsem jen ve snu takže proč ne."

,,Máš nadpřirozené schopnosti,ale to si už zjistila. A já se ti zjevuji jen ve snech,protože není čas. Vidíš tenhle magický kruh?"

,,Jo. Co je s ním?"

,,Stoupni si tam prosím."

Stoupla jsem si do toho kruhu a Nathali řekla: ,,Teď už nebudu jen v tvých snech a konečně nebudeš mít problémy ve škole. To ale zjistíš brzy sama,ale já už musím jít takže se uvidíme zítra,ovšem už ne ve snu. Dobrý zbytek noci." řekla a zmizela




POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ!







Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.