Různé(příběhy,přátelství atd.)

Andělská křídla, část 1.

Ahoj,tohle bude můj vymyšlený příběh. Doufám ,že se bude líbit :)

  Jsem Elissa Valmorová, 17-ti letá ,,normální holka". Žiji s mojí mámou v Newsea. Přestěhovali jsme se z Underwaten, protože mi zavraždili otce přímo před očima, ovšem jsem měla ještě sestru Asly(19) a nechtěli jsme se přestěhovat kvůli přátelům a vůbec z rodného města. Jenže jednoho dne šla s kamarádkami přes cestu na zelenou, nikde nebylo žádné auto, ale jak šly tak se tam nějakou záhadou objevilo auto a ze všech holek srazilo mojí sestru. Byla převezena do nemocnice,ale utrpěla natolik vážná zranění, že zemřela. Bylo těžké opustit mé přátelé, ale nemohla jsem tam déle žít tak jsme se přestěhovali.

  Dějí se mi ovšem divné věci. Vidím, co normální lidé nevidí, mívám dost často vidiny,řekla bych, že snad pravidelně a mívám sny, které když si přeji,aby se staly,se stanou hned druhý den. A taky se mi čas od času ve škole zamotá hlava a zjeví se mi anděl,který mi dává nějakou knihu když v tom mě vyruší učitelka,která na mě řve jestli jsem přítomná. A někdy když sním tak se mi ten  anděl zjeví taky ale to mě zase vzbudí mamka,pes nebo budík. Takže se nic nedozvím. Žijeme zde teprve rok a já tady mám nejlepší kamarádku Kessi,které můžu ve všem věřit a se vším se jí svěřit.

Pondělí 27.2.2017

 
  Vzbudil mě pípající budík a já se vyhrabala z postele. Šla jsem do koupelny udělat ranní hygienu a poté jsem se vrátila do pokoje. Nachystala jsem si tašku do školy,oblekla jsem si černo-modré džíny,modrý crop top s flitry a šla jsem do kuchyně,kde byla mamka.

,,Ahoj mami."

,,Ahoj zlato. Na stole máš snídani a svačinu. Já už musím do práce,vrátím se večer. Pa."

,,Jojo,díky. Ahoj."

  Snědla jsem snídani,dala si svačinu do tašky,vzala jsem si černou bundičku a obula si černo-bílé vansky. Vzala jsem si klíče a vyrazila jsem na autobus.

  Ve škole jsem se pozdravila s Kessi a ostatními kamarádkami. V hodině dějepisu mě rozbolela hlava,zamotala se mi a zase se objevil ten anděl. Podívala jsem se pořádně na tu knihu,co mi ji ten anděl podával a bylo na ní napsáno: ANDĚLSKÁ KŘÍDLA & ŽIVOT ELISSY VALMOROVÉ. Podivila jsem se,ale soustředila jsem se jen na toho anděla a na tu knihu. Už jsem tu knihu málem měla když v tom jsem slyšela řvát na mě učitelku a jak na mě mluví Kessi: ,,Halo Elisso! Jsi tady? Haloo." A byla jsem zpět v realitě. Ale učitelka byla pěkně rozzuřená. ,,Elisso,co se to s tebou poslední dobou děje!? Naposledy jsem tě upozornila,příště volám tvé mámě!" Potom jsem se všech 5 hodin soustředila na učení.

,,Konečně konec!" zvolala jsem

,,To jo no" přidala se Kessi

,,Hele co to s tebou bylo v dějáku?"

,,Já ani nevím,ale promiň už musím domů. Ahoj."

,,Ahoj" rozloučila se Kessi a já odešla domů

  Byla jsem hrozně unavená(ani nevím z čeho), tak jsem se šla umýt a chtěla jsem spát když v tom přišla mamka z práce a zavolala na mě. Já šla dolů a ona začala.

,,Elisso? Můžeš mi vysvětlit co s tebou dnes bylo ve škole? Volala mi tvá třídní učitelka. A prý to není poprvé!"                                                                          

,,Mami já nevím,jsem hrozně unavená. Promluvíme si o tom zítra,ty přece stejně nejdeš do práce. Dobrou"                                                                                            

,,No dobře. Dobrou noc."


POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ!



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.