Mina´s Beach House
Hra - Mina´s Beach House
Video se načítá
Inked Up Tattoo Shop 2
Hra - Inked Up Tattoo Shop 2
Video se načítá
Witch Room Decorate
Hra - Witch Room Decorate
Video se načítá
Sea Fairy
Hra - Sea Fairy
Video se načítá
Mahee girl dress up
Hra - Mahee girl dress up
Video se načítá
Hearts
Hra - Hearts
Video se načítá
Play Caesarean Birth
Hra - Play Caesarean Birth
Video se načítá
Resort Empire
Hra - Resort Empire
Video se načítá
 

Říše divů

Upíří krev 2.část

Jenny mluvila hrozně vyděšeně.Nakonec se ale ukázalo,že její netopýří mazlíček Fluffy vypil moc léků na suchou srst.Hazel sice poslouchala,ale v duchu se modlila,aby ji Jenny nepozvala domů,aby se na Fluffyho koukly.Po skoro půl hodině Jenny uznalala,že Fluffymu se nic nestane.

 

 

Hazel si povzdychla.Už za dva dny píšou test ze Základů upíří komunity a ona se nedostala ani k Upírvstání,což bylo téma jejího projektu,který měli odevzdat minulý měsíc.Nejchytřejší upírka ve škole byla Veronica Sunny.Veroničina matka byla upírka,její otec byl člověk.Ředitel univerzity váhal, jestli Veronicu vzít.Její studijní výsledky to,ale zachránili.Hazel se vydala k Veroničinému domu.

Veronica žila u lesní cesty směrem na jih.Často tam projížděla auta.Hazel šla opatrně podél silnice a snažila se nezakopnout o kameny,co se válely všude kolem.Držela si břicho a přemýšlela.Když jí Veronica nepomůže,určitě propadne..Rodiče by ji zabili a Dracula Junior zasnoubení rychle zrušil.

Zaklepala na dveře.Byly mosazné,těžké a naháněly hrůzu.Jejich dům byl celkem strašidelný.I Hazel,jakožto upírská studentka tu měla velký strach.Otevřela jí Veronica.Jakmile Hazel vysvětlila,co potřebuje,Veronica se usmála.Její upřímný úsměv byl plný radosti a štěstí.Pozvala Hazel dál a mluvili o Upírvstání.Tragická událost,která se odehrála roku 1675.

Tehdy nejznámější evropská upíří baronka Agatha von Rickford nechala postavit hrobku,pro všechny velevážené upíry.Upíří nejsou všichni nesmrtelní.Ti šlechtici jsou smrtelní a žijí 5 000 let.Poté,co byla Agatha pohřbena ve své hrobce-žila už opravdu dlouho-její manžel ,princ Rodrickuss spáchal sebevraždu kolíkem do srdce.Jeho duch,ale vstal z mrtvých a strašil v Rickfordoých panstvích dobrých 700 let.Poté zmizel.

Když Hazel přemýšlela,jak popsat vztah baronky k princi,někdo zaklepal.Veronica měla pokoj v dolním patře a proto to bylo slyšet.


 Byla to Elaena.Dokonalá,šarmantní,bohatá a chytrá upírka.Tento rok měla dokončovat školu a byla nejlepší kamarádkou Veronicy.Hazel se s ní nikdy nebavila.Elaena byla ale krásná i milá,proto jí tentokrát propadla.Ukázalo se,že Elanea má za úkol referát o Upírvstání,stejně jako Hazel.Společně vtipkovaly,že až Hazel bude dokončovat akademii,že múže odevzdat tento projekt.Hazel se cítila sama sebou.Kdyby se staly jejími kamarádkami i Veronica a Elanea..Jak by asi reagovala Jenny...

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.