Říše divů

Povídka- Jsem šílenec?!

Seděla jsem v místnosti bez oken a jakýmkoli normálním člověkem. Stáli přede mnou 3 doktoři,5 sester a moji rodiče. Snažila jsem se zakrýt si obličej vlasy,ale to se mi moc nepovedlo. Nejvyšší doktor spráskl ruce.,,No tak,Aleandro. Chceme ti pomoct," Mamka se zatvářila ublíženě a položila mi ruku na koleno.,,Alí. Prosím. Zůstaneš tu jen pár dní," Ha,to určitě. Nikdo v blázinci nezůstane jen pár dní. Plivla jsem na nejbližšího doktora.,,Oukej,lidi. Řeknu vám to. Zkrátka:šla jsem ze školy a zničehonic,ke mě přiběhla dvoumetrová myš a ukousla mi kus trička. Tak jsem jí zastřelila kloboukem a ona začala tancovat. Stačí?" Doktoři si vyměnili pohledy.,,Alí...-" začal táta.,,Ha! Myslíte si že,jsem blázen?! To určitě! Já v zemi Onyxu byla! A tam jsou dvoumetrové myši a kloubouky na obranu normální! Nikdy jsem si nevymýšlela,tak proč teď? Nejsem malé dítě,je mi 15!" 

Hodinu na to,jsem seděla v pokoji s úplně retardovaným člověkem.,,Chichucháchááá!!!" Zařval,když kolem mě proběhl s hořící pantoflí. Podívala jsem se ze zamřížovaného okna. Pche. Já Aleandra Nicollette Browniová! Já jsem zavřená s nějakým mentálem v jedné místnosti? Dobře,možná nejsem úplně normální,ale....Z oka mi ukápla slza. Smiř se s tím Alí. Jsi blázen. Země Onyxu neexistuje. Najednou jsem začala vidět zeleně. Dopadla jsem na zem a chytla se za hlavu. ,,To ne...!" Zašeptala jsem. To jsem vážně mentálně narušená? Ne,ne,ne,ne!! Vylezla jsem na skříň a řvala jako ten retard. Sakra,co se to se mnou děje?! Proč dělám to,co nechci?! Je to nějaká nová choroba?! 


Pak si pamatuju jen to,jak mi dali asi 10 injekcí a převezli mě na samostatný pokoj. Jsem šílená.


Tak! Myslíte si,že je Alí šílená? Nebo za to může něco jiného? Napište do komentářů vaši verzi!!!

Komentáře

Pink LadyVIP

No, tak po přečtení povídky mi přijde že jsem ten šílenec se kterým byla na pokoji XD
Super povídka, dávám ++++++

Pink LadyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

misa800(♥ Pusheen ♥)

No...Já jsem dost šílena ale tak zase né...Alí je trošilinku víc než šílená než já...**Hele Míšo každý ví že takhle šílená nejsi...**-**Hele mozku...drž už tu hubu** Dobře tak je o více šílenější než já...smajl smajl

misa800To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.