Fireboy and Watergirl 5
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Troll Tale
Hra - Troll Tale
Video se načítá
Ellie's Fashion Startup
Hra - Ellie's Fashion Startup
Video se načítá
Nyan Cat: Lost in Space
Hra - Nyan Cat: Lost in Space
Video se načítá
First Day of School Dress Up
Hra - First Day of School Dress Up
Video se načítá
Art Pad
Hra - Art Pad
Video se načítá
 

Říše divů

Povídka: Anna a Sofie

Takže ahoj sušenky! Máme tu příběh,který mě napadl cestou domů. Mimochodem-Lidi jsem ráda,že se vám to líbí,ale když je na začátku napsáno Povídka,tak další díl NEbude. Nevím,o čem by to bylo. 


Na malém americkém okrsku se procházel nový Alfréd NewQuick. Provázela ho jeho starší kolegyně Starsmanová. ,,A tady máme nevyřešené případy. Chcete se podívat?" Zeptala se Starsmanová. ,,Ano," přitakal Alfréd. ,,Co třeba únos Anny Doolové a Sofie Jayové?" Starsmanová se nadechla. ,,No,dobře. Řeknu vám,jak to s nimi bylo." 



Anna Doolová

Den zmizení: 4.dubna 1996

Nalezení: nikdy

Věk:10

Stav: nevyřešené.


Sofie Jayová

Den zmizení: 4.dubna 1996

Nalezení: 19.dubna 1996

Věk: 10

Stav: nevyřešené.



,,Anna a Sofie byly kamarádky. Jednoho dne se vydaly na procházku,ale už se stmívalo. Pak se ztratily v kukuřičném poli. Po chvíli už sousedé uslyšely křik a běželi se podívat,co se děje. Nikoho ale nenašli. Policie začala po dívkách okamžitě pátrat. Dívky byly uneseny neznámým maskovaným mužem,který je denodenně mučil. Policie se všude ptala,hledala,ale neměla šanci. Muž je unesl do starého bunkru v lese,který byl dost maskovaný. 19.dubna 1996 se v rodné vesnici objevila Sofie. Když se jí ptali,kde je Anna,řekla že neví. Ten muž někam Annu odvlekl. Ani po roce se nenašla,a protože se tělo nenašlo,prohlásili ji za mrtvou. Sofie musela chodit k psychiatrovi,aby se vzpamatovala. Proč pustil Sofii,nikdo neví. Dnes je už vdaná a má dítě." Alfréd se zamyslel.,,Je mi jich líto...v deseti letech zemřít..,nebo ztratit kamarádku takovým způsobem a ještě být mučena...Jak je mučil?" ,,Tak různě. Řezal je,bodal,nedával najíst a pít....ale neznásilnil je,to ne..." Alfréd přikývl. ,,Aha...a jaktože toho tolik víš?"'Starsmanová sklonila hlavu a zašeptala:,,Já jsem Sofie...."




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.