About A Pig
Hra - About A Pig
Video se načítá
Famous Date
Hra - Famous Date
Video se načítá
Fashion Designer World Tour
Hra - Fashion Designer World Tour
Video se načítá
Gemini School
Hra - Gemini School
Video se načítá
Runway Beauty Secrets
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Hannah Montana Real Haircuts
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
 

Říše divů

Názory na Youtubery : Bude jich dost....

Takže ahoj sušenky! Dneska to bude drsný....Youtuberů se mi sešlo opravdu dost...Některé ani neznám,takže ty jsem rovnou vypustila. buble žádala o nějaké zahraniční. Hned od začátku říkám,že moc cizích youtuberů neznám,maximálně ty ze Slovenska a ty nejslavnější,takže tak. S angličtinou jsem na tom výborně, průměr mám 1.00 ale necítím se na to,protože youtubeři z konkrétní země budou mluvit tak jak jim zobák narost´, ne podle učebnice.



Lukefry

   

 

Sice Lukefryho neodebírám,ale jednou jsem sjela asi 15 jeho videí za sebou a opravdu mě bavily. Taky účinkoval v básničkách spolu s Keou a Natylou, a ta série byla taky super.Za mě palec nahoru. Má podle mě inteligentní tvorbu.

Výsledek: 7/ 10 bodů


Natyla

      

Takže,můj názor na Natylu je takový,že....je totálně boží! Mám její krásný náramek (myslím,že jsem ho dávala na Wish List tady na blogu) a rozhodně ji budu sledovat dál. Sleduju jí už docela dlouhou dobu a její videa mě hrozně baví a jsou krásně udělaná. Samozřejmě,kdo zná Natylu ví,že zbožňuje seriál Doctor Who a je to hodně vidět. Příští rok bych chtěla jet na GeekCamp a tam je Natyla. Takže buď bych byla v týmu s ní nebo s následující youtuberkou.

Výsledek: 10/10 bodů

Lady Zika

   

Kterou je Lady Zika.

Začala jsem Ziku sledovat a...je fakt skvělá! Sleduju jí na YT a IG. Unicorns forever!!!! Moc hezky zpívá, je hezky šílená a taky si chci pořídit baklažán! :D

Výsledek: 10/10 bodů


Kea

    


 Tak Keu také aktivně nesleduju,ale viděla jsem ho s Natylou a Lukefrym a pak s Ludiem v Zabitých básničkách a jsou opravdu dobrá skupina na natáčení :D Myslím,že je to dobrý youtuber a ty odběratele si zaslouží. Je to takový...jiný člověk :D
Výsledek: 6/10 bodů


Kovy

    

Tak, dle mého názoru je Kovy jeden z nejúžasnějším,nejlepších a nejchytřejších youtuberů,co znám. Je chytrý, zábavný, sympatický, (hezký :D), a prostě awesome! Doufám,že jeho web bude brzy funkční, ať si mohu něco koupit. Z kluků je to nastopro můj nejoblíbenější youtuber! Dokonce mi jednou odpověděl na mail a byla jsem totálně happy. Je to prostě člověk se srdcem na pravém místě, a díky němu toho spoustu vím a je ve spoustech věcech můj vzor.

Výsledek:20/10 bodů


Jmenuju se Martin

   
Martin je taky dost fajn a ta retardovaná videa jsou prostě nejlepší. Nejlepší je taky záběr, kdy Kovy vyhrál videoblogera roku a Martin tam tleská a mavá rukama jako blázen :D Prostě jsou to super friends, ale NE, MAVY neshipuju. Reatrdi jsou nejlepší! :D A všechny videa s Kovym jsou prostě bezva!

Výsledek: 9/ 10 bodů


Hoggy  (Petr Lexa)


       

Hoggyho jsem nějakou dobu taky aktivně sledovala,ale jak přestal natáčet, tak jsem ho sledovat přestala. Jako Hoggy skončil (ráda říkám,že Hoggy chcípnul) a jako Petr Lexa je tu dál, a to ho nesleduju. Ta vtipná videa jako série Polda, nebo starší série Mrazík byly úplně nej,ale asi jsem si neměla tolik oblíbit ,,Hoggyho",protože to není reálná postava.

Výsledek: 7/10 bodů


VADAK

   

U VADAKa jsem sledovala převážně čtení fanfikcí. Neuvěřitelné,co si lidi dokážou vymyslet :D Fajn youtuber. Takovej typical.

Výsledek: 5/ bodů


Stejk

   

Když Stejk vydá nějaké nové video, které mě zaujme,tak se podívám,ale jako nejlepšího youtubera bych ho nenazvala. Každopádně nejvíce mě baví videa s Marťou (jeho přítelkyní), nebo videa kde říká třeba jak byl za školou atd. :D (Vím jsem divná) Je to takový klasický youtuber, ke kterému nemám co víc dodat. Max.to,že jeho videa jsou často dost velká sranda :D

Výsledek: 8/10 bodů




Getthelouk

   

Tuhle slečnu nesleduju,ale velmi mě zaujala Make-up tutorial videa na Halloween. Obzvlášť ta Srdcová královna byla hustá! :D Mě by něco takového v životě nenapadlo vyzkoušet.

Výsledek: 5/10 bodů


Zoella

   

Tak od Zoelly jsem také žádné video neviděla, ale samozřejmě jsem zaregistrovala knihu Girl Online, a zvažovala ji. ( Kdo ji četl,ať mi napíše do komentářů,jestli stojí za přečtení) A samozřejmě je to hodně slavná zahraniční youtuberka, ale já ty úplně nejznámější a nejoblíbenější youtubery nesleduju tak pravidelně. Ale sleduju ji na IG.

Výsledek: 5/10 bodů


Anna Sulc

  
Další youtuberka od které jsem neviděla ani jedno video....Ale na té 1.fotce vypadá krááásně! :D

Výsledek: 4/10 bodů


Veronika Spurná

   
Ehm,ehm....taky neviděla, nevadí mi,jedeme dál! Někoho mi trochu...počkat....zdá se to jenom mně nebo má trochu rysy Carrie Kirsten?

Výsledek: 4/10 bodů


Annie Camel

   
 

Tak na Annie jsem narazila pouze na zabavnetesty.sk kde jsem psala do vyhledávání různá jména,jestli mi to jako něco najde,ale blíž o ní nic víc nevím. Od pohledu je ale hodně podobná jedné mojí spolužačce,asi tím úsměvem :)

Výsledek: 5/10 bodů


Domi NOVAK


    

Podle mě je Domi velmi dobrá a šikovná youtuberka,která hezky maluje a má skvělé nápady. Dělala jsem o ní i Best of, ale v poslední době mě velmi pobavilo video První rande z pohledu holky a kluka.  Hodně ji obdivuju a má ode mě palec nahoru!

Výsledek: 10/10 bodů


LPS Nala

   

No...možná jsem na to trochu velká,ale....(no Nale je 15..),ale mě její videa hrozně baví a mám ji moc ráda! :D Sleduju jí dost dlouho a pořád se zlepšuje! Nesuďte mě, ale uznejte,že má skvělé fotky. (Např. ta fotka tady, s kolouškem jménem Juliet) Je to pro mě srdcová záležitost, celkově LPS jsou moje láska :D

Výsledek: 11/10 bodů


Svět podle Katky

   

Katka je hrozně suprová,hezká, vtipná, chytrá a sympatická youtuberka! Moc ráda jí sleduju. Těžko říct,která videa mě baví nejvíc...S Aronem? Titulky? Knižní?  Řadí se do mé TOP 6 Nejlepších youtuberů! (DefiFreakyBoo,Kovy, Katka, Marillee, Lady Zika, LPS Nala) Můj názor je,že je to správná holka,která umí pobavit i poučit.

Výsledek: 10/10 bodů


Denis TV

   

Dříve jsem se na nějaká jeho videa občas koukla,ale teď...no já nevím,prostě jsem se přesunula  na jiné žánry videí. Jeho videa jsou prostě trochu...já nevím...ne moc dětské? Sexuální? :D

Výsledek: 4/10 bodů


A cup of style

   

Takhle vám to řeknu...Jejich tvorba mě popravdě vůbec nezajímá, nějaké beauty nebo DIY, na to já prostě nejsem. Viděla jsem jejich knihu na kterou dělala recenzi Markéta z kanálu Svět podle Marillee (též super youtuberka) a opravdu mě nezaujala, a stejně jako Marillee bych z ní nebyla nadšená. Někteří youtubeři si mou sledovanost holt nikdy nezískají. A mnohdy to není jejich chyba. No, ale na instagramu mají zajímavé outfity.

Výsledek: 4/10 bodů


Fallenka

   

Ani Fallenku nemám kdovíjak ráda. Ani nevím proč, ale svou osobností nebo tvorbou mě nezaujala. Možná kvůli kauze o Bubletea, nebo proto,že když začínalo Pokemon Go,tak řekla cizímu klukovi:,, Taky chytáš pokemony? To je nová aplikace, to si určitě hned stáhni." Tak sakra! Tomu klukovi bylo max.10 a ne každý má mobil,který by to zvládl. Ne každý má data nebo tak. Nemohla to vědět? Ne,ale nemusela to dělat.

Výsledek: 3/10 bodů



Teri Blitzen

   

1) V kauze s TVTwixx jsem  na straně Teri,to ovšem nic moc nedokazuje.

Jak jsem říkala tenhle typ videí mě nebaví a nechápu jak youtuber může 2 roky dělat pro nějakou firmu a pak říct:,, Já o tom nevěděla, nenapadlo mě že by to pak udělali." Nesuďte mě,je to názorovka! Ale jo,musím uznat,že třeba ty halloween make-up tutoriály byly taky pěkně udělané a je to holka,která když si něco vysní,tak to dokáže.

Výsledek: 2/10 bodů


MadBros

   
Ale jo,podle mě jsou v pohodě. Pár videí jsem viděla a některá byla fakt povedená.Jsou to podle mě fajn kluci,kteří jsou prostě úplně normální! :D A jejich mamka je od pohledu sympatická paní! :D

Výsledek: 5/10 bodů


NejFake

   

Fajn Youtuber,ale spíše než ta vážnější videa mám ráda NejPlaye. Třeba:,, Dej mi tu botu, dej mi tu botůů!!" Co víc k němu říct? NejFakea známe snad všichni. Je to člověk,co umí vážně mluvit, a zaujmout tím nejlepším způsobem.

Výsledek: 6/10 bodů


PedrosGame

   

Jo je fakt dobrej, sice neodebírám, ale hodně mě bavilo The sims 4 a nejlepší jsou speciály v Minecraftu s Paní Pedrovou :D Je fajn,že někdo kdo má manželku a děti dokáže natáčet (a řekněme si to upřímně,spíše pro mladší generaci) takováhle videa. Od pohledu je to sympatický a hodný člověk.

Výsledek: 7/10 bodů


Jirka Král

   

Je pravda,že jsem Katku objevila přes něj,ale stejně jsem vždycky milovala jejich společná videa,protože jsou spolu prostě super :D Teď už na něj moc nekoukám,ale stále čekám,kdy bude sakra další díl Papers please!:D Spoustu lidí říká,že je komerční, já ani nevím,co si mám myslet. Občas jo, ale zase videa natáčí dobrá a já v něm nevidím takový problém, aby to všichni museli komentovat a říkat,že všichni youtubeři jsou zaprodané svině,protože to není pravda! Všichni takoví nejsou.

Výsledek: 5/10 bodů


MenT

    

Fajn kluk,moc ho nesleduju ale je mi sympatickej a je prostě OK!  Bylo super když byli spolu s Martinem,Kovym a Housem pryč a natáčeli spoustu zábavných videí!

Výsledek: 7/10 bodů


Shopaholic Nicol
    

Zase- neodebírám,ale nevadí, možná jsem k ní občas trochu skeptická (neřešte),ale hrozně se mi líbilo Nikdy jsem s Adamem a Kačí z hor :D To bylo TOP!  Ale momentálně ji sleduju na insta :D

Výsledek: 4/10 bodů


Gejmr

   

Hrozně se mi líbilo video s Jirkou a MenTem z GTA, to byla sranda :D Je to fajn týpek a zároveň jediný (společně s NejFakem), z naší názorovky, o kterém se neví jak vypadá. (LPS Nalu nepočítám,protože na svém instagramu má několik svých fotek.)

Výsledek: 7/10 bodů




A to by bylo vše, doufám,že jste se nenudili a nebudete mi nadávat za mé názory na youtubery :D A pa!



Komentáře

bára111VIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Promiň, ale za tenhle článek palec dolů.. Vždy píšeš že je buď neznáš nebo že jsou super a nebo že ujdou. To nejsou pořádně ani názory.. Pokud chceš dělat takový článek, tak si o těch lidech aspoň něco zjisti a nepiš tam že je neznáš, jenom aby jsi měla dlouhý článek..

bára111To se mi líbí +4 To se mi nelíbí

bára111VIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Butterfly340: Vím že si ty lidi nevybírala. Ale ať je tam nedává když o nich nic neví.. Samozřejmě vím že času nad tím musela strávit dost a ohodnotit to dokážu. -,- Ale já psala o tom co je v článku napsané, nepsala jsem o tom jak je článek zpracovaný (až na ty informace).

bára111To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

bára111: Možná by bylo lepší zjistit si informace, že? Locika si ty youtubery nevybíral, lidé jí psali koho tam chtějí. Podle mého si s tím článkem dala práci, což ty nedokážeš ohodnotit. Má tady spoustu textu + obrázky. Já teda nemám, co vytknout a to kritizuji často. Takže asi tak...

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Kimmi SmilesVIP(KPOP :3)

Pěkný článek..smajl Já youtubery dřív hodně sledovala, ale teď už moc ne..Občas juknu na Gejmra a na Menta(mimochodem The Forest co teď točí je boží a hlavně sranda)..
Mimochodem máš krásnou profilovkusmajl^ •^

Kimmi SmilesTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.