Angry Gran Run: Grannywood
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Bogotá Colombia
Hra - Bogotá Colombia
Video se načítá
Anime Summer Girls
Hra - Anime Summer Girls
Video se načítá
Fast Typer
Hra - Fast Typer
Video se načítá
Horse Eventing
Hra - Horse Eventing
Video se načítá
Love Potions
Hra - Love Potions
Video se načítá
Air Element
Hra - Air Element
Video se načítá
Sues Dog Beauty Salon
Hra - Sues Dog Beauty Salon
Video se načítá
Horse Eventing 3
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
Oggy Moshi
Hra - Oggy Moshi
Video se načítá
Lady Bugs
Hra - Lady Bugs
Video se načítá
 

Říše divů

#jsemšpiónka 1.part

Píp,píp. Zamáčkla jsem budík a zasténala jsem. Už další den. Být agentkou bylo mé přání a poslání. Co by tomu řekla rodina a přátelé? Vždyť jsem chodila do agentské školy! ,,Volat Vivu," prohlásila jsem,když jsem vyšla z šatníku. Černo-růžová kombinéza na sobě měla spoustu vychytávek. Uspávačku,pistoli,diktafon,laser...ale hlavně možnost kdykoliv jen hláskou volat Vivu. Viva je má operátorka. Jistě,má spoustu dalších klientek,ale mě má nejradši. Protože mě učila. ,,Zlatíčko,Gio! Běž do STA. Mají tam nějakou novou misi. Když budeš mít štěstí,možná ji dostaneš. Arya se bude snažit," zavrněla jízlivě Viva. ,,Dobře. Gia končí. Jdeme Technology!"


Když jsem vešla do STA(sídlo tajných agentů),přiblížila jsem se k bráně. ,,#jsem špiónka. Gia Sky," přiložila jsem ruku na identifikační tabulku. Ozval se robotický hlas.,,Můžete vstoupit. Máte zprávu ve svém počítači slečno Sky. Chcete ji přečíst hned?" Pokývala jsem hlavou.,,Ovšem. Jako vždy Anne. Nikdy si je nečtu z počítače," což byla pravda. Proč je číst,když mám tuto možnost?

,,Drahá agentko Sky číslo 1563,

obdržela jste zprávu z velitelství. Nová mise pro agentky starší 15ti let a mladší 20ti let je k dispozici ve velké učebně. 

S pozdravem Max Catastrophic


,,Blá,blá,blá. Kecy! Jako vždy! Anne,to mi nemůžeš říct,co se děje? Proč to čteš celé?" ,,Ale slečno já..," ,,Jsem tak nařízená. Já vím. Měj se Anne," Přede mnou se otevřely dveře a kolem stoupala pára. Mé Podpatky  klapaly po jemné a kluzké podlaze. Vypadalo to tu jako v budoucnosti. A to je jen začátek! Jak to tu bude vypadat třeba v roce 2352? Budou tu ufouni,nebo co? 

Rychle jsem béžela do velké učebny. Z ní vyšla právě nějaká učitelka.,,Pardon! Promiňte!" Zakřičela jsem za sebou,když jsem učitelku porazila.,,Ta mladá zkažená generace! Ani mi nepomůže," reptala učitelka,která zatím sbírala složky,které jí upadly. Já mezitím vběhla do učebny. Sedla jsem si na své místo z mých školních let. ,,Ach bože. Ty se nenaučíš chodit včas,co?" Ozvalo se za mnou. Arya. Největší mrcha u které nedokážu pochopit,jak může být špiónkou STA. ,,Narozdíl od tebe se nesnažím vypadat tak dokonale,že si mě lidi pletou s rockovou bárbínou. Jen abys věděla," Arya zavrčela. Výhružně se na mě podívala a a vykřikla:,,Tak poslouchej Sky. To,že si dostala Vivu mě štve ze všeho nejméně,ale ty jsi na mě ještě hnusná! Sebereš mi každou dobrou misi! Ptám se:jak to? Nemáš konexe,vychování,nic! Co na tobě Viva vidí?!" Odfrkla jsem si a usmála se. Ovšem že ji to štvalo. Viva-nejlepší agentka a učitelka za posledních 10 let. Neměla Aryu ráda,věděla jaká je. Vypadá opravdu jako rocková bárbína. Havraní dlouhé vlasy,ostny,černé líčení,rocková vestička,sukně s nýty,černé legíny...


,,Tak špióni! Jsem rád,že jsme se tu sešli v takovém počtu. Možností dostat se na misi je hodně,šance je však malá. Tak jdeme na to!" Prohlásil učitel Malcolm,když vešel do třídy. Vyplnily jsme nějaké testy,pak odpověděly na otázky...Učitel tleskl a řekl:,,Tak dámy,mé milé špiónky! Teď vám řeknu,která z vás dostane tu misi! A bude to....Gia Sky! Gratuluji!" Zvedla jsem vítězně ruku. Zato za mnou se Arya celá zvedla a dupla.,,To není fér! Proč ona? Proč ne já? Ukradne mi každou misi! Kravka!" Křičela.,,Slečno Aryo,omlouvám se,ale vyhrát misi může jen jedna. Navíc slečna Gia je lepší...špiónkou," odpověděl učitel. Arya sjela zpátky na židli.,,Za-bi-ju -tě!" Zaartikulovala na mě. Povzdechla jsem si. Přehodila jsem si nohu přes nohu a dala boty na stůl. Vytáhla jsem mobil. Brácha! Rychle jsem otevřela konverzaci a začala odepisovat.


Brácha: Gratuluju k misi. Budeš zabíjet Draca a Melanie?

Já: Kéž by. Jen nějaká pašerácká skupina. Padělaný šperky.

Brácha: :-D

Já:Haha. Fakt vtipný. 


Zavřela jsem konverzaci a dala mobil do tašky. ,,Jde se na to..," zamumlala jsem si pro sebe. Vypila jsem plechovku Moca-Moly a vytáhla svůj laptop značky Orange. S nakousnutým pomerančem. ,,FreeDiamonds.com. Velice zajímavé..," 

Akce byla vcelku nudná,tak vám ji nějak zkrátím. Prostě jsem tam vtrhla,zavřeli mě do nějaký místnosti,chtěli mě odbouchnout bombou,co mi dali na záda,já ji zničila,dostala jsem je a utekla. Normálka. ,,Mami? Jsem doma!" Zaječela jsem ode dveří. ,,Dobře!" Vyšla jsem po schodech do svého pokoje. Plácla jsem sebou na postel a zavolala Vivě. Vždy po akci se to muselo.,,Vivo,cíl zničen. #jsemšpiónka. Gia končí. Technology ,vypnout,"


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.