Říše divů

Jak jsem brečela ve škole....Karma,baby!

 Takže ahoj sušenky. Tento článek je jen o smutku,strachu,škole a stěžování. Takže si připravte nervy a psychiku. Jdeme na to cookies.


Tentokrát to Charlotte prostě nezvládla. Prostě ne. A jen kvůli NÍ. Začalo to docela nevinně. Jeden den jsem byla doma. Kamarádka mi zapomněla napsat úkoly,tak se omluvila a vykašlala se na to. Tak jsme dneska v literatuře psali test. Měli týden na to,aby se naučili látku a já samozřejmě nic nevěděla,poněvadž jsem nevěděla ,že něco takového vůbec probírali. Učitelka prohlásila,že je má práce,aby jsem si doplnila ůkoly...Měla jsem chuť se rozbrečet a křičet:A co když jsem si o ty úkoly napsala? Co když jsem to nevěděla?! Co když mi o tom nikdo neřekl?!


Ještě jsme v lavici neměly jedinou čítanku,tak kámoška půjčila učebnici nejdřív BFF a pak mně. Takže já měla 3 minuty na něco,o čem nic nevím! Tak jako...,a učitelce to bylo samozřejmě úplně jedno! To bude první pětka...Kámoška popřela,že za to může,ale to je prostě ona...Měla jsem chuť se rozbrečet a pozvracet. 

Pak jsem zapomněla úkol do AJ. 5. To si opravím,ale stejně. Minule jsem zvorala písemka ze zemáku! Oni s námi prostě jednají,jako s vysokoškolákama. A když jsme o AJ psali test,rozbrečela jsem se. Nefalšovaně mi řekly slzy,ale schovala jsem si tvář za vlasy. Napsala jsem po obědě mamce,ať přijede a vyzvedne mě. V autě už jsem brečela,slzy jako vodopády. Já už na to nemám. Na začátku roku.Fakt díky Charlotte. Fakt dík....Že já jsem byla doma...


Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

No co...v češtině je hodně známek, to doženeš.
(Právě si přepisuju sešit půjčený od kamarádky a...mám pocit že to má napsané totálně blbě)

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Učitelé s tebou začínají jednat jako se středoškoláky, chtějí tě připravit na střední, což časem určitě oceníš. smajl

Jinak ta tvá kámoška Charlotte asi není moc dobrá kamarádka, když ti látku nemohla poslat za celý týden nebo ti půjčit sešity nebo ti to alespoň nakopírovat. smajl

Ale i tací lidé existují, ale tentokrát musím souhlasit s učitelkou, týden je dost dlouhá doba na doplnění látky a to, že ti to neposlala jedna spolužačka neznamená, že si o sešity nemůžeš říct někomu jinému, vždyť vás je ve třídě mnoho. A co se přesně dělalo ten den, kdy jsi chyběla, jaké jsou naplánované testy, úkoly... to sis měla také zjistit předem, nejlépe hned ten den, kdy jsi přišla do školy. My se mezi sebou většinou ptáme na další den, jestli něco píšeme a tímto způsobem na testy nezapomínáme.

Ale jinak si nedělej starosti, těch testů na ověření vašich znalostí bude ještě hromada, známky si určitě vylepšíš. smajl

Tvoje zkušenost je dobrá, na jednu stranu je mi to líto, ale na druhou je dobře, že se ti to stalo, protože si alespoň do příště budeš lépe hlídat úkoly, naplánované testy a doplnění látky, abys takovou situaci nemusela zažít znovu. Je to smutné, ale chybami se člověk učí smajl

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Locika11(Knížko - maniaci)

Sagka: Ale Charlotte není moje kámoškasmajl To je moje stydlivá část. Jinak na střední mám dost času. Spoustu let. Já si dodělala většinu věcí,hned ten den,takže jsme čekala,že je to všechno. Na jednu stranu není kámošky starost,že jsem chyběla. Navíc je to s půjčováním sešitů dost obtížné. Většina spolužáků bydlí daleko a skoro každý den píšeme test,takže se musíme učit. Oni s námi učitelé,tak jednají už od prvního stupně..Jo,kámoška je občas blbá,ale je to nejlepší kámoška. Ona je učitelský dítě,takže je taková jako učitelé. On by mi to neřekl nikdo,kdybych se ptala...Na naší škole jen tak nikdo nepŕežije. Je to těžší než gympl,přitom je to normální základka. Mimochodem-písemka se u nás nehlásí,to je luxus.

Edit 21:41: Sagka: P.S. I když jsem se celou dobu flákala a dostávala jedničky zadarmo. Vůbec se neučila a spoléhal na paměť. Takže jsem si to asi zasloužila.

Locika11To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.