Říše divů

.....+ Info

Takže ahoj sušenky! Jak by vám vadilo,kdybych do Vánoc moc nevydávala dárky? 

 


No,nic. Prostě teď nevím,co s články. Já nejraději píšu povídky,ale Hidden Talent ten už úspěch nemá skoro vůbec,The life...no,nevim. A TOP Girls ....no,to mělo opravdu velmi velký úspěch. Ale..já nevím,proč. (Někdy mám chuť s těmi sériemi seknout. Ale neudělám to.) A co soutěž LUVY? Téměř žádná zpětná vazba. Na co jsem 9.? No,nic tenhle článek není na sebelitování. Ale prostě mě to jako autorku mrzí. Nejdřív má první díl mega úspěch a pak to čte jeden člověk. Proč? (Florence: DOST! Dost,Luce! Nech toho!) 

No jó. Jen jsem se teď zlepšila ve škole a místo trojky mi vychází samý jedničky a 3-4 dvojky. (Takhle už to tak dobře nezní.) Já nevím! Prostě...napíšu kravinu a všichni to čtou! A napíšu něco,co mi dá práci a nikdo to nečte! Vždyť to postrádá logiku! (Páni,právě jsem objevila teorii blogování.) 


Rozpis článků:

Maximálně nějaký kraviny. (Možná TOP Girls)

24.12. Vánoční TAG

24.12. Co jsem dostala k Vánocům 2016? 


Komentáře

valentinka11(Poradna pro holky)

Nevzdávaj to! Však ono to nejako pôjde, nie vždy sú články ktoré majú behom dvoch dní päť či sedem plusiek... aj jedna pluska je úspech, a stále sú ľudia ktorí majú tvoj blog radi a čítajú ho, prosím, len to nevzdávaj... a ešte raz, prosím!

valentinka11To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.