Fruit Farm
Hra - Fruit Farm
Video se načítá
Fishdom H2O
Hra - Fishdom H2O
Video se načítá
My Pony Park
Hra - My Pony Park
Video se načítá
The Witching Hour
Hra - The Witching Hour
Video se načítá
Avatar Doll Divine
Hra - Avatar Doll Divine
Video se načítá
Little Pony Bike Racing
Hra - Little Pony Bike Racing
Video se načítá
Miami Shark
Hra - Miami Shark
Video se načítá
Case of Revenge
Hra - Case of Revenge
Video se načítá
One Direction Love Test
Hra - One Direction Love Test
Video se načítá
Flight
Hra - Flight
Video se načítá
Bratz Makeover
Hra - Bratz Makeover
Video se načítá
 

Říše divů

Hidden Talent : 8.part

,,Nebyla celý život divná. Když přišla na školu,tak...No,je to 5 let. Bylo mi 10,jí 11. Chodily jsme spolu do ročníku. Ale ona do...jiného meziročníku. Byla divná i pro učitelky. Ale vypadala jako normální holka,teď jako nějaká mystická bytost." Povídala mi Lisa.

Nad tím jsem se zamyslela.,,A nejsme v podstatě mystické bytosti?" Lisa si mě přeměřila pohledem a pak usoudila:,,Ne. V podstatě ne." Večer po namáhavém dni jsem se dotkla klíčku. Nic. Ovšem,že nic. Nic. Já to věděla. Jsem tu jen chvíli. Přišel za mnou dokonce Josh a Tiffany. Jistě,Lisa je tu dlouho,ale musela jsem se zeptat j Tiff:,,Hele,znáš Phoenix Princess? Divnou Andělu,nebo jak se jí to říká." Tiffany si povzdychla.,,Liso...nemusíš o Phoenix mluvit před Kim. To se nehodí. Ne teď." Lisa sklopila hlavu a kvákla:,,Promiň,Tiffany.." Josh mě vzal za ramena. Má velmi pronikavé rysy,vypadají až zle. Ale Josh zlý není. Naopak,je moc hodný.,,Kimmy! Sestřičko!" Usmál se na mě. A já v něm zas viděla toho milého staršího bratra,kterým vždy byl. ,,Já chodím s Phoenix do ročníku. Je taky v ročníku 8. Je jí prý 16. Jasně,je prý divná,ale zdá se mi jako milá holka." Tiffany se usmála.,,Josh je zamilovaný!" Houkla rozjařeně. Usmívala se dál a kousala se do rtů. Oči jí zářily štěstím. ,,To určitě," ušklíbl se přihlouple Josh. Smála jsem se. Josh je zamilovaný! Počkat! Vždyť on má holku! ,,On má holku Tiffany!" Zasmála jsem se.,,Vážně?" Zvedla Tiffany obočí. ,,Super." Další dny ani nestojí za zmínění. A pak nastal osudný první víkend. Já,Josh,Tiffany a Lisa jsme se vydali na školní dvůr.,,Jo! Ty zkoušky jsou děsný! Na co mi bude něco co neovládám?!" Zaklela Lisa. Ovšem,že měla na mysli Kouzlení. Na to Tiffany jen protočila oči. ,,Koukněte! To je přece...Phoenix!" Zamumlala jsem a opatrně ukázala na Phoenix. Slušelo jí to. Obyčejná holka. Hezká holka. Hezčí než Nina. Ach,kéž by s ní Josh chodil...Bože! Co to se mnou je?! Nějaká magie?! 


    

Všimla jsem si,jak na ní Josh kouká. Zvláštně. A hlavně soustředěně.,,Hm. A co má jako být?" Utrhl se na mě Josh,když jsem se zasmála nad jeho pohledem.,,Jo! Proč by se nemohl podívat na hezkou holku,že?" Zasmála se srdečně Lisa. Tiffany jí plácla,ale taky se zasmála.,,Pošta!" Uslyšely jsme Lilieth.,,Pošta pro dívky všech ročníků!" Zavolala Lilieth. Rozběhly jsme se k ní.,,Ááh! Kim! Máš tu celkem...3 dopisy. Přečti si je!" 

------------------------------///--//-------------------------------

Odesílatel: Maggie Lukarusia

Adresát: Kim Talentis


Drahá Kim,

je mi to tak líto,ale tento víkend nemůžete jezdit. Mám nějaké zařizování,takže bych na vás neměla čas. Doufám,že se ti na THA líbí a máš kamarádky. Já sama nejsem talentovaná,to jen tvá matka a samozřejmě otec. Nechci ti říkat jejich talenty,akorát by tě mrzelo,kdyby si tak dobré talenty nezdědila. Ale nezapomeň. Já na tebe budu vždy pyšná.

S láskou teta Maggie. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Odesílatel: Luna Roof -----

Adresát: Kim Talentis


Nejdražší Kim,

omlouvám se za své chování. Je mi to moc líto. 

--------------------------------------_--------------------------

Odesílatel:  ,,CeCe" Break

Adresát: Kimmy Talentis


Ach,Kimmy! Moc mi chybíš! Vím,kde a proč tam jsi. Hodně štěstí tobě i Joshovi. Určitě se uvidíme,tak brzy jak říkala tvá teta? Mám tě ráda.

Se srdečným pozdravem ,tvá indiánka CeCe.

-----------------------------------------------------------------

Ach bože! Chci svou rodinu a kamarádky! 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.