Devilish Hairdresser
Hra - Devilish Hairdresser
Video se načítá
Anna Farm House Cleaning
Hra - Anna Farm House Cleaning
Video se načítá
Lego Friends Pool Party
Hra - Lego Friends Pool Party
Video se načítá
Forest Buddy
Hra - Forest Buddy
Video se načítá
Grow Island - parádní hra
Hra - Grow Island - parádní hra
Video se načítá
Uphill Rush 4
Hra - Uphill Rush 4
Video se načítá
Laboratorní myška
Hra - Laboratorní myška
Video se načítá
Horsey Farm
Hra - Horsey Farm
Video se načítá
 

Říše divů

Friend TAG

Takže ahoj sušenky! Víte, tento tag jsem již před nějakou (dlouhou) dobou dělala, ale moje skupinka přátel se jaksi změnila. Takže...jsme tu znova.




Co máš nejradši na svojí Bff?

To, že se o mě vždycky postará, když ví, že se stydím, všechno zařídí a nebojí se ozvat. To je pro mě velice pohodlné, muhahaha.




Zamilovala ses někdy do svého kamaráda? 

Maximálně tak ve školce, teď kamarády (kluky) nemám. Kluci se se mnou nebaví. Buď mě ignorují, nebo si ze mě určitým způsobem dělají srandu. Ale ano, ve školce jo.




Podrazil tě někdy tvůj kamarád/ka ?

A kolikrát, pche. Měla jsem kamarádky, které teď ani nezdravím. Měla jsem kamarádku, která se zničehonic rozhodla, že mě vymění. Měla jsem kamarádku, která mě začala hnusně pomlouvat, každý den jsem pro ni byla služkou, skákala jsem jak ona pískla, byla pro mě bohyní. Odešla jsem kvůli ní.





Máš spíše starší nebo mladší kamarády?

Když to tak zprůměruju, tak vrstevníky a starší. Ale ne o moc, většinou o rok či dva je maximum. Třeba moje nejlepší kamarádka se narodila 10.10. 2004 a já 9.10. 2004, takže nás dělí jen hodiny. Jiná kamarádka je o pár dní mladší. Pak mám kamarádky, které jsou o necelý rok, asi půl roku a pak je tady kamarádka, která je o rok, dva starší.





Kolik jich máš?

5, myslím. Jednu považuju za kamarádku nově, přestože se s ní bavím dlouho. Wow. Je to...hodně. Tolik přátel jsem nikdy neměla. Pak je v naší třídě jedna holka, na které mi záleží, známe se dlouho a chtěla bych se s ní kamarádit, ale ona má svou skupinku, já se stydím...No, seznam mých přátel?

Marcela (Máca) - Spolužačka ze třídy, sousedka, kamarádka

Kačka (Navigace, Pugicorn, Jednorožec) - Nejlepší kamarádka, spolužačka, stará známá

---- (Otys) - HPD kámoška, iBFF, kamarádka přes internet, ale pravá kamarádka

Verča (Prvouk) - Kamarádka z tábora, vídáme se velice málo

Anička (Královna společnosti) - Stará známá, dobrá kamarádka, nevídáme se moc často



Jsi kamarádská?

Jak kdy. Záleží na člověku, ale asi ano.



Máš s nějakou kamarádkou stejné datum narození?

Téměř. O jeden den.





Máš spíše kamarády nebo kamarádky?

Jen a pouze kamarádky. No, ne že by mi to vadilo, ale také bych chtěla mít přátelství s klukem. To bylo jen ve školce. Dnes by vás každý shipoval, nebo hůř, ten kluk by se se mnou nebavil. Možná spíš naopak. Nejsem typ, se kterým by se kluci nadšeně bavili.

   



Hm, poněvadž byli v síni slávy všichni strašně ochotní, tak následující otázky si napíšu sama #trapas




Jak dlouho se znáš se svou nejlepší kamarádkou?

10 let to bude. Známe se od školky, tam se chodí od tří, že? Ale já jsem v říjnu, tak snad jsem nešla o rok později...no, to snad ani ne. Ale jo, je to 10 let.





Hledáš si kamarády snadno?

Vůbec. Kamarádi si většinou hledají mě, což se neděje zas tak často. Výhodou je, že některé kamarádky znám už opravdu dlouho, nebo jsme byly "donuceny" se seznámit. (myšleno tak, že jsem s ní byla na chatce na táboře, kde jsme byly jen tři holky v našem oddíle, nebo bydlí hned vedle nás)





Co je nejlepší na přátelství?

Možnost bavit se. Možnost výběru. Rodinu, učitele, spolužáky či sousedy si nevybíráme, ale kamarády ano. Takže pokud někdo není pravý kamarád...proč bychom s ním ztráceli čas? Je to volba. V obchodě si taky nekoupíme džíny, které jsou ošklivé, mají jinou velikost a jsou trendy, jen proto, že jsou ve slevě...





Máš pravé kamarády?

Předpokládám, že ano. Snažím se nikomu nedůvěřovat natolik, aby mi ublížil, ale někdy to prostě nejde. Mám občas vážně chuť jednu kamarádku zabít (protože je vážně drzá a občas se nechová hezky), ale jí nejde nemít rád. Neznáte ji? Nepochopíte. Ona je dobrý člověk, který nemá dobrý život, ale vůbec si nestěžuje, je silná, zábavná a chytrá.




Nejoblíbenější vzpomínka s přáteli?

No, jsou to hlavně maličkosti. Nákup v Rossmannu, kde jste se hodně nasmály, výlet na loďce, kino, tábor...Jsou to hlavně ty pocity, které jsem cítila, ne vzpomínky.

  


Potřebuješ přátele  k životu?

Možná to bude znít hrozně, po tom všem, co jsem napsala, ale...ne. Dokážu se smířit se vším.


Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Mám kamošku čo má narodky myslím... 10.9. alebo 10.10.... ale fakt pre teba priateľstvo nič neznamená? Fakt nepotrebuješ priateľstvo k životu?















A to sa dá?!

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.