Factory Balls 2
Hra - Factory Balls 2
Video se načítá
Troll Tale
Hra - Troll Tale
Video se načítá
Mine Blocks
Hra - Mine Blocks
Video se načítá
 

Říše divů

Filmoholik #3: Bajkeři

Takže ahoj sušenky! Já vás po nějakém měsíci vítám u další FILMOVÉ recenze!

Film je/jsou? tedy Bajkeři.

Přiznám se, že jsem byla dost skeptická, přece jenom...Je to český film, hrajou tam takoví typičtí lidé, nevím jak to popsat, připadalo mi to jako blbost.

Ale musím říct, že výsledek docela mile překvapil.


 



O čem film je? Všichni to známe. David je mladý kluk, který neustále hraje hry v pokoji se zataženými závěsy. Jeho otec je tak trochu...úchyl, matka je přehnaně "psychologická psycholožka", přítelkyně jeho otce je krásná a vysportovaná cyklistka a jeho nevlastní bratr se baví převážně tím, že zakládá falešné účty a balí holky na internetu, se kterými se nikdy nemůže potkat.

Pak se ale rozhodně, že David a Tereza pojedou na cyklo- výlet, kde ujedou 200 km. Později se do této party přidává i Jáchym, jeho nevlastní bratr a Davidův kamarád Saša, který živí rodinu tím, že se na YouTubu chová jako gay a jeho přezdívka je Fashion Alex.

V kempu se setkávají se soustředěním, které vede šílený, všemi nenáviděný a přísný Roman, cyklista každým coulem a v jeho skupince se nacházejí hned čtyři krásná děvčata. Z toho jsou ovšem dvě lesbičky, že. Další dvě (Irča a Hanka) se samozřejmě líbí našim klukům, ale vztahy jsou už od začátku dost komplikované.

Roman je samozřejmě okouzlen krásnou Terezou a tak neustále podniká společné plány, z čehož celá skupina není moc nadšená. Obzvlášť Saša, který má s trenérem komplikovanou minulost, kterou před všemi skrývá.



Názor filmoholika: Tohle bylo vážně lepší než jsem čekala. Sice trochu sprosté, mnohdy úchylné a pubertální (nato, že s námi v sále byla mladší sestra mé spolužačky), ale jinak...vážně vtipné! A našlo se spoustu hlášek, které jsem si neustále přehrávala v hlavě a smála se. Například ta s přejetým chráněným bobrem.

Takže, pokud vám nevadí trochu "trapno-vtipný* humor, tak rozhodně vyrazte! Ale těch úchylností je tam dost, například ta scéna na začátku...no, není přímo úchylná, ale já si neumím představit, že bych se takhle bavila s rodiči. Ani kdybych byla skoro dospělej kluk :D



Hodnocení spoludiváka (bratra a kamarádky): Bratr: Nejlepší českej film! *opakuje hlášku z filmu*

Kamarádka: Až na nějaký ty hlášky dobrý, bylo to hustý.



Viděli jste tento film, nebo se na něj chystáte?


Komentáře

AkalikVIP(Girl´s Dream)

My jsme na tom byli se školou kvůli volbám ( alespoň k něčemu jsou dobré ). Český hůmor, no.
Ale musím souhlasit, bylo to super.
Zjištění: popcorn se sýrovou omáčkou nechutná zas tak špatně.

AkalikTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.