Girl Power
Hra - Girl Power
Video se načítá
Brownies
Hra - Brownies
Video se načítá
Motor Madness
Hra - Motor Madness
Video se načítá
Horse Grooming 2
Hra - Horse Grooming 2
Video se načítá
Frozen Couples Selfie Battle
Hra - Frozen Couples Selfie Battle
Video se načítá
Pimp my Horse
Hra - Pimp my Horse
Video se načítá
Operetta Monster High
Hra - Operetta Monster High
Video se načítá
Pet Soccer
Hra - Pet Soccer
Video se načítá
Monkey Go Happy 2
Hra - Monkey Go Happy 2
Video se načítá
Bart Simpson Saw Game
Hra - Bart Simpson Saw Game
Video se načítá
 

Říše divů

Dvojí život (3)

,,Paige!" Vypískla jsem vyděšeně. Paige-další jiná. Zařadila jsem jí do své kategorie ,,Nebezpeční". Paige byla dvaadvacetiletá noční můra,která často jen tak poletovala,jindy zase nrmálně chodila,ačkoli si na nohách nepřipadala moc jistě. Krví podlité oči na mě upřely pohled. ,,Nancy." Začala a trhla hlavou směrem k otci,který nehybně ležel na zemi. Jeden z důvodů,proč Paige nemohla žít dvojí život,ale pouze jiný,byl ten,že obyčejní lidé na ni měli alergii. Způsobila jim hluboké trauma a bezvědomí. Mohla by to využívat,ale jí to spíš otravovalo. Má matka už teď byla také v bezvědomí. Paige ji nejistě podpírala,sama jen tak stála,a já pochopila,že to dělá jen kvůli tomu,že je to má matka. Jinak by ji nechala spadnout k zemi. ,,Nancy,prasklo to. Šerif Grook je zatkl." ,,Koho?" Opáčila jsem zmateně. Byla jsem zděšená už předem.,,No přece, Alyssu a Stephana Branchovi. Však víš,ty dva démony,co učili na tvé škole. Ředitelka si nechává kontrolovat personál a žáky,je jí jasné,že vás tam je víc. Začne to příští týden. Pro žáky. Ty máš nejspíš výhodu,protože není jisté co jsi,ale třeba Laura a Zoey...." Pochopila jsem. To není dobré.

Zapotácela jsem se a opřela se o barový pultík,co vykukoval do chodby. Snažila jsem se myslet logicky,nebo jsem snad předstírala svou starost,abych nemusela nic říct? ,,Poslyš," dodala Paige,když viděla,že jí neodpovím. ,,Vše se dá řešit. Každopádně Fottanu a Baleu napadlo jedno drastické opatření. Zabít ředitelku a Grooka. Nenápadně. Jak zabít ty dva nenápadně?" Fottana a Balea byly čistokrevné upírky,která dbaly na to,aby byly příbuzné jen s upíry,co se narodili dvěma čistokrevným upírům. Je to složité,tyhle upírské vědy,ale snad chápete,co tím myslím. Konečně jsem se odhodlala promluvit. ,,Ale...když je zabijou,stejně nás někdo bude kontrolovat,ne? Balea nikdy nebyla moc chytrá,ale že s tím souhlasí i Fottana?" Paige zakoulela očima a zasmála se. ,,Máš pravdu,jenže zkus to vysvětlit dvěma upírkám,co mají sucho v krku! Ještěže nemám lidskou krev,jinak by si mě ty dvě vychutnaly. Prý jsou teď abstinentky. V tom případě je chápu. Zabili by šerifa a ředitelku,a hele! Mají svačinku!" Luskla prsty a přitom pustila mamku na zem. ,,Hups." ,,Měla bys jít od nich dál." Poradila jsem jí s úsměvem. Paige se zatvářila naoko nešťastně. ,,Fajn."


Přístí týden nás vyslýchala ředitelka. Lauru a Zoey nedostala,stejně tak mě. ,,Jo!" Plácla jsem si s Laurou. ,,Ta ženská nás nedostala." Doplnila mě Laura. Zoey byla nicméně nadšená míň. ,,Sláva."

    



Každá bytost v naší galaxii má právo na život a odlišnost. Úplně každá. Aspoň to tvrdí Laura,ale Zoey má jiný názor. Každopádně...Chytli 5 jiných žáků,mezi nimi i Mikea Satha,což je náš spolužák. Učitelé mezi sebou nenašli nikoho jiného,ale vyloučené není nic. OK. Klid,Nancy. Bude to v pohodě. Rozhlédla jsem se. Můj pohled utkvěl na moji novou knihovnu, ve které byla i encyklopedie o jiných,kterou jsem si pořídila minulý rok u Forestových. Naši ji naštěstí nenašli,propašovala jsem jí v krabici s oblečením pro panenky,které je mi líto vyhodit,nebo dát na charitu. Naši neměli po tom bezvědomí moc náladu jet nakupovat,ale nakonec jsem je přesvědčila,že je to nějaká chřipka, a zřejmě se jim udělalo tak zle,že omdleli,takže by si měli vzít prášek.

To co se dalo během příštích pár minut stalo,raději shrnu. Máma nemá práci. Její šéf je upír,který žije jenom lidský život,ale chytli ho. Jeho!!! Mamka si myslela,že  jsem se zbláznila,protože jsem začala brečet a ječet. Nevěří,že je jich víc. A myslí si,že šerif se zbláznil, žádný upír není. Škoda.


Podívala jsem se na displej mobilu.

18: 59

2 zprávy, 3 zmeškané hovory.

Rozklikla jsem zprávy. Obě byly od Laury.


14: 12

ZAVOLEJ!!!!!!!


15: 27

Myslím to vážně. Chytli Dallique Gibsonovou a jejího snoubence. Seana Richardsona. Upír a člověk, ovšem Dallique má vlkodlačí předky. Musíme s rodinou zmizet,nejspíš k babičce do Atlanty. Zejtra už budu pryč. Víc lidí odchází. Zůstává Paige,aby tě ochránila,ale ty budeš nejspíš OK. ;) Opatruj se.


Zmeškané hovory od mámy a Laury. Nejdřív jsem rozklikla mámu. V záznamu mě jen informovala o tom,že půjde dřív z práce,nakoupit a pak domů.

(2) Laura:,, Prosím,zavolej mi! Máme o tebe strach!
(1) Laura: ,,Ok, nezvedej mi to. Jedem do Atlanty. Za měsíc jsme zpátky. Zkamaraď se s někým normálním. Abys nebyla podezřelá. Stejně nejsi. Pokus se varovat tyto spolužáky,nejlépe anonymně:

Claude a Cliff Jeanovi (upíři)

Stefani Garabah (duch)

Gracia Abott  (vlkodlak)

Bella Nice  (víla)

Larry Story  (čaroděj)

Jackson Michael  (mumie)

Michelle Ebrock    (zombie girl)


Povzdechla jsem si. Jacksona a Stefani znám,ale jak je informovat anonymně? Svalila jsem se na postel. Vytáčela jsem Laurino číslo. Ozval se záznamník. Po pípnutí jsem se nadechla a promluvila:,, Beru na vědomí. Buď silná. Mám tě ráda. Čau."

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.