Panda Care
Hra - Panda Care
Video se načítá
Gold Miner Special Edition
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Rich Cars 3: Hustle
Hra - Rich Cars 3: Hustle
Video se načítá
Thrill Rush 2
Hra - Thrill Rush 2
Video se načítá
Family Restaurant
Hra - Family Restaurant
Video se načítá
Baby Elsa Easter Egg Hunt
Hra - Baby Elsa Easter Egg Hunt
Video se načítá
Rapunzel Baby Feeding
Hra - Rapunzel Baby Feeding
Video se načítá
 

Říše divů

Dny strávené v Mentálově

Nebudu vám nic nalhávat, tento pobyt byl absolutní horor a trauma z něj budu mít do konce života. Pokud tento článek čte Otys, tak jistě ví, protože s ní udržuji vztah mimo HPD, čili na instagramu. To není podstatné.

Přijela jsem už včera odpoledne, ale potřebovala jsem se aklimatizovat, tak doufám, že chápete.

Každý den se stala nějaká pohroma. 1. den se jednomu klukovi ztratila peněženka, což řešila učitelčina uječená dcera se slovy:,,Tak řekni to! Řekni, že jsi hloupej!" Zvyšovat si ego na šesťácích je opravdu hrdinství, bloncko...(mimochodem, já jsem v sedmé, ale prostě jsme museli jet s šesťáky, pro které je to povinné, protože naši třídní učitelé jsou velcí kámoši. Někteří naši padesátiletou neustále se divně ksichtící učtelku shipují s hrozně ostříhaným a obtloustlým tělocvikářem)

2. den si všichni mysleli, že výše zmíněný tělocvikář dal facku výše  zmíněnému klukovi, který ztratil peněženku.

3. se porvaly dvě šesťačky. Jedna normální (až na to,že se jmenovala Flóra) a druhá, které kluci říkali žabinec. Měla zelené melíry, byla zmalovaná,  nosila obojky, byla namyšlená, prostě hrozně originální.


Jo, abyste věděli, jaké tam bylo jídlo, oběd byl jednou v půl pátý, kaše byla z pytlíku a potraviny byly z obchodu Extra Levné potraviny, kde jsou třeba půl roku prošlé věci. Hlavně, že sama má auto a iPhone, že?



Ale aspoň se odehrálo i pár vtipných momentů. Například se náš inteligentní spolužák Tonda rozhodl, že si vezme na ramena jiného spolužáka Ondru. Předtím nosil jen šesťáky, navíc ty malé. Ondra celou dobu ječel:,, Já spadnu, já spadnu!" Jakmile se Tonda zvedl, tak hop! Ondra hodil záda a kopnul Tondu do obličeje! xD

Dále si kluci vymysleli, že jedna naše spolužačka má Shitphone 4, nepochopíte ani to, proč po ní hodili bahno a ani proč utíkají, když ji vidí, to byste s námi museli chodit do třídy.

S holkama jsme občas chytly wifi, takže jsme koukaly na strašidelná videa. A mohly jsme se přetrhnout smíchy! Dám vám odkaz na to vtipné "strašidelné video" sem.

U dvojky a čtyřky říkáme, že čtyřka vypadá jako naše učitelka zeměpisu, takže tomu říkáme Krauskopfka zamlada :D A dvojka je ještě lepší, to je její manžel xD


Jinak, co novinky? Koupila jsem si knížku Říše bouří, registrovala na pottermore, zjistila, že jsem nakonec v Nebelvíru, ne Havraspáru a Mrzimoru, můj patron je nějakej retardovanej pták, stále čtu Alenku v říši zombií a nemůžu se dokopat k psaní blogu. Jsem trochu zklamaná z toho, jak vypadá trailer na film Tomb Raider, protože to měl být restart série a mně přijde, že je to mix devátého a desátého dílu, některé postavy tam jsou nebo nejsou navíc, je to celé divné, ale herečka se mi tam hodí víc než Jolie.

Fajn. To by bylo asi vše, já se jdu nasnídat, napsat 30 denní idol challenge (wow, nápad na článek!) a odpoledne jdu s friendkou na vinobraní. (jo, říkat friendka je trapný)

Loučí se,

Locika, kterou nesežrala příšera, teda vlastně správce.


Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

A to si si na Pottermore registrovala až teraz?

Ja som Chrabromil, patronus Líška, teda vlastne som sa ešte nezaradila, ale na predchádzajúcich mi vyšiel Chrabromil a raz Bifľomor, to ešte vtedy, keď som bola nula v angličtine... smajl Aj mamke vyšiel Chrabromil (ja furt napíšem Chrabeomil smajl) a patronus ehm.... potkan. smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

"Koupila jsem si knížku Říše bouří, registrovala jsem se na pottermore,Tomb Raider."
Jsi můj člověk!
Jinak trn výlet se šestou třídou ti nezávidím, my jsme v kvintě museli jet s tercií... (I když jsem tam nakonec nebyla, ale tak...)

Clawdeen77To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.