Factory Balls 2
Hra - Factory Balls 2
Video se načítá
Feed the King
Hra - Feed the King
Video se načítá
Monkey GO Happy Guess?
Hra - Monkey GO Happy Guess?
Video se načítá
Papa Louie: When Pizzas Attack
Hra - Papa Louie: When Pizzas Attack
Video se načítá
My Sweet Roommate
Hra - My Sweet Roommate
Video se načítá
Sýrový svět
Hra - Sýrový svět
Video se načítá
Papa's Burgeria
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Cutie Bedroom Cleaning
Hra - Cutie Bedroom Cleaning
Video se načítá
 

Říše divů

Co vlastně chtějí?

Poslední dobou mi přijde, že lidé nejsou rádi ani když je někdo pozitivní, ani negativní. Rozebereme si to. Krátce. Velice rychle, "mojonázorově".

Mým cílem není na nikoho narážet, nebo mu to vytýkat, takže to berte obecně.


Pozitivní


Vezmeme si to nejdřív z mých zkušeností.

Když mám z něčeho radost, klidně i z nějaké kraviny, kterou jiní nechápou nebo ignorují, jsem prostě šťastná, mám dobrou náladu a vše je ok. Ale i v tomhle lidé najdou problém. Přeci jen, když to nezajímá je, proč by z toho měl mít radost někdo jiný? Nebo proč se někdo chová pořád šťastně a šíleně, žije naplno a snaží se být neustále pozitivním optimistou?

Opravdu nechápu, proč někdo někomu ničí radost, když se ho to vůbec netýká. Nikomu přece neubližuje, když někam napíšu svůj zážitek, který jsem si moc užila. Ale né, stále se najdou tací, kteří to musí řešit.

Ráda bych zde zmínila i lady ziku, která je v tomhle tématu dosti...zajímavá. Ve svých videí je retardovaná, šťastná, milá..., ale když jsem jí ukázala bratrovi a mamce, tak mi řekli, že jí nemají rádi, protože se chová jako šílená kráva, která se na svůj věk vůbec nechová. Ale copak je to špatně?

 






Negativní



A pak jsou tady případy, kdy jsem naštvaná, smutná nebo znechucená. A i s tímhle mají lidé problém. Protože komu by vadilo, že jim při testu křičí a zvrací mimino, že? (tímto nemám v plánu na nikoho narážet, jen že ti lidé to nezažili, a já prostě děti nenávidím) Proč si vlastně stěžuju, že? Musím z toho být nadšená, jak jinak?

Ale příkladů je samozřejmě víc, myslím, že každý nějaký zažil. Takže...co z toho vyplývá? Máte být smutní, naštvaní, sarkastičtí, veselí a šílení, nebo...jací vlastně?


 


Nějaká rada na konec? Chovejte se přirozeně, když máte radost a chcete se o ni podělit, podělte se. To samé platí v opačném případě. Vždy se najdou lidi, kteří budou souhlasit i nesouhlasit. Neomlouvejte se za to, že to tak cítíte, ale spíš vysvětlete, proč, nebo co vás k tomu vedlo.

A teď...čekám jen na komentáře, ve kterých budete negativní, nebo pozitivní, vůči tomuto článku :D

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.