Říše divů

Carley kecá 2#

Ahoj!  I když se první díl této série nesetkal s žádným úspěchem, baví mě. A doufám, že bude bavit i vás. První díl zde


O čem budu kecat dnes ... Hm,mohla bych vás zasvětit do vzniku mého Youtube kanálu. Jméno nebylo těžké. SuperCarley TV. ok,no. Zas tak dobrý to nebylo. První video jsem nazvala,, Jak naštvat dospělou sestru,když se vrátí zdrogovaná z rockového koncertu ". Ell se naštve snadno, takže se mi to povedlo. Dostal jsem 1 like a 300 disliků. Hm,kamera nebyla nic moc a navíc jsem zněla, jako ženská verze Dartha Vadera v opilosti. Takže mám 1 odběratele. Fajn, dál jsem se vrhla na haul. Ale jak se ukázalo, nákup zubní pasty a balíku sena pro morče, lidi zas tak nebere. Spoustu lidí si myslelo, že se jedná o parodii. A já jim to nevymlouvala.

50 liků, 70 disliků. 40 odběratelů. Páni, o tom bych mohla napsat knihu! Jmenovalo by se to,, Život začínající youtuberky "! Co vy na to? Ok,zas melu kraviny. Ale chtělo to vymyslet pozdrav. Ahoj, tady Carley, znělo dost neoriginalně. Při nacvicovani jednoho pozdravu jsem převrhla hrnek s čajem a na kameře to znělo asi takhle:,, Nazdárek lidi! Mé jméno je - sakra. Blbka. Jo,já jsem blbka. " No,není to super? 

Poněvadž nemám stativ, tak mě musel kamerovat  Nick. A v mém videu,, Drby ze světa celebrit " se mi nechtělo mluvit před svým šprťáckým bratrem o dokonalém herci, a ještě dokonalejším zpěvákovi. Máma by mi řekla,že youtube je nebezpečný a že mě někdo zabije a znásilní. Táta by se ptal,co nebo kdo je Youtube,Ell by se mi vysmála a Mia tu není. A Lily.. Ne,to by nešlo.Tak jsem dala kameru na okno. Zrovna jsem říkala drby o jednom párečku, když v tom mojí kameru srazil letící racek. Super.


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.