Rikkiin blog

My little pony

Ahoj lidi jdu dělat článek o seriálu mlp.

Je to v zemi jménem Equestrie. Do ponyville přijede poník jménem Twilight Sparkle která ráda čte,přímo zbožňuje knihy. Má element kouzla ,mazlíčka draka jménem Spike. Twilight je podle seriálu nejchytřejší a je to hlavní poník.

Twilight je jednorožec.


Rarity: Rarity je úplný blázen do módy,nesnese ani mikroskopickou špínu. Její element je štědrost. Má kočku .  Zamilovaná je do Spika.


Fluttershy: Fluttershy je poník velmy plachý,milý a hodný. Miluje zvířátka hlavně svého králíčka Angela. Její element je laskavost. Je velmi hidná.


Applejack: Applejack má nejradši jablka a žije na jablečné farmě.Má pejska , její element je upřímnosti. Je upřímná,pracovytá,spolehlivá a přátelská.


Pikie pie:Pinkie je praštěnej,zábavnej,milej (zlej), vražednej a divnej poník. Má krokodýla Gummyho a sestřenici Rainbowdash. Její element je zábava. Nemá nikoho moc v lásce.


Rainbowdash: Rainbowdash ráda sportuje,baví jí wrestling. Má želvu jménem Tank. Miluje zázračné šípy a chodí se Soarinem. Její element je věrnost. Je taky dostatečně prašrěná.

Komentáře

RikkiH2o

konemy: ale já to beru podle sebe ne podle ňákýho seriálu

Edit 13:14: konemy: a my sme si se sestřenicí hrály že ona je pinkie a já rd

RikkiH2oTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

konemyVIP(Girl´s Dream)

Rarity není zamilovaná do Spika, Spike je zamilovaný do ní.

Edit 11:48: Rainbow Dash není Pinkiina sestřenice. Applejack je možná sestřenice Pinkie, ale není to jisté.

Pinkie není vražedná, zlá ani divná. A naopak má všechny ráda.

Rainbow Dash se Soarinem nechodí. Viděla jsem všechny díly včetně 5. série a nikde Rainbow s nikým z Wonderbolts nechodí.

konemyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

konemyVIP(Girl´s Dream)

RikkiH2o: Je její sestřenka...možná. Už nevím, co to bylo za díl. Pinkie a AJ to neví jistě, protože v rodokmenu chybí kousek papíru, ale berou to jako že jsou. Ale RD NENÍ sestřenka Pinkid, nevím kde jsi na to přišla, ale je to hloupost.

konemyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.